No właśnie dlatego Phil pisał, żeby nie odczekiwać czasu w sekundach, tylko w minutach... wtedy jest mała szansa na zazębienie ataków. A przecież to chyba zupełnie nieważne, kto kliknie tę walkę, jeśli już jest obrońca... szczególnie, że nie było żadnego ataku w ciągu najbliższych minut...
No ale mniejsza o to. Chyba musimy się jakoś umówić co to czasu klikania, bo troszkę plany psują takie podwójne walki (i wam i nam)...
I naprawdę proszę brać do siebie wskazówki od nas. Nikt ich nie wymyśla żeby zrobić komuś na złość tylko by oszczędzić Wam anulowanych walk a nam związanej z nimi dodatkowej pracy. Walkę można zobaczyć później w karcie, więc po co ten pośpiech?
w sumie powodow jest kilka
1. dzis serwer sobie pada
2. przeciwnik moze wbic lvl
3. znikanie raportow po 12h (wiem tylko dla nie obkow )
4. trzy poprzednie
Dzieki za zrobienie mam nadzieje ze juz mnie podwojna smierc nie spotka (4 smierci w 2 wojnach w zupelnosci wystarcza )
Bo tak, poczytaj ten temat, nie on jeden miał dwie wygrane, które zostały anulowane
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Mi to też wsio.
Z resztą się nie spieszyłem jak wszedłem we woje to już byłą odbyta.
Chyba ,że trafiłem na styk.
NO nic Drakki i tak trafię na Ciebie.
Warto by jakieś zasady zrobić czy wszystkie cofacie???
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Wszystkie... My się z HSP ostatnio umówiliśmy, ze obronca ma pierwszeństwo i jakieś 2 minuty mu trzeba dac na kilknięcie, dopiero potem atakers klikał. No i nie było potem za dużo błędów
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum