koszulka 165 g/m2
10-20szt = 26zł; powyżej 20szt = 22zł
koszulki ok. 200 g/m2
10-20szt = 27zł; powyżej 20szt = 24zł
Przepraszam za zwłokę, ale naprawdę miałem zawalone terminy. Teraz obiecuje spiąć poślady i doprowadzić to do końca
Proszę o podawanie koloru i rozmiaru koszulki
Chętni: Sigmar: 2 x XXL kolor: czarny, błękitny (!!!)
> Squo: 1x S kolor: czerwony (!!!)
> Azdrubal 1xL kolor: biały (!!!) Kherehabath: 1 x L kolor: czerwony (!!!) Mario Van Cool: 1 x L kolor: błękitny (!!!)
Kamil Van Cool: 1 x L kolor: błękitny (!!!) Peter Le'Skald: 1 x L kolor: czarny (!!!) Ontario: 1 x L kolor: czarny (!!!)
Raxef: 1 x L kolor: czarny (!!!) Gaared: 1 x M kolor: czarny (!!!) Caus: 1 x L kolor: czarny Spun: 1 x M kolor: czerwony Emil:
> Emil 1x XXL kolor: czerwony(!!!)
> Valkyria Dinn 1xXXL kolor: błękitny(!!!) Loki: 1xXL kolor: błękitny(!!!) Cerester 2 koszulki (!!!) ZAPLACONE
Ostatnio zmieniony przez Jennahan 2009-07-30, 19:29, w całości zmieniany 18 razy
Czarne "L"- jeden raz "Peter Le'Skald" (z nadrukiem białym - bo nie wiem jak to będzie, aha i jakość - te lepsiejsze).
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum