Nie jestem pewny czy mam to pisać tutaj ale pisze. Mam w grze pewien problem mam 8888/8470 doświadczenia. Nie zdobyłem kolejnego (24) lvlu i nie wiem co zrobić.
Podczas biernego zdobywania doświadczenia (np. z treningów obronnych) po prostu nie ma awansu. Trzeba zawalczyć jakąkolwiek walkę i awans na wyższy poziom zostanie przyznany.
Spotkałem się z takim błędem raz do tej pory - wystąpił w godzinach bardzo dużego obciążenia serwera więc prawdopodobnie nie jest to błąd sam w sobie tylko wynik przeciążenia.
Ja się z takim błędem spotkałem dwa razy chyba (raz u mnie i raz u Lathei) i to w przypadku treningów, nie pamiętam już na kim. Po zawalczeniu walki treningowej exp podskoczył, ale poziomu nie zaliczyło. Było to już jednak chwilę temu i szczegóły wyleciały z głowy
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum