Fayl, tego nie powiedziałem (znaczy się, nie chciałem powiedzieć). Nikt nie powinien tchórzyć, ale oddanie wojny na samym początku przez gildię honorową zasługuje tylko na ogólną pogardę...
Spider, HSP jako organizacja nie ma nic do tego, że BG skapitulowało.
Nasi członkowie po prostu komentują fakt. Że odnosimy się do HSP w naszych wypowiedziach to naturalne, bo to znamy najlepiej
Nie wiem, jak to wygląda u Was, ale u nas to właśnie w trakcie wojny forum najbardziej ożywa i ludzie najczęściej na nim przebywają. Bo to właśnie w wojnie potrzebna jest koordynacja. Na turnieju każdy wali tego, z którym ma szanse, statystyki są na forum, ale... Każdy robi to we własnym zakresie. Nie ma koordynacji jako takiej.
BG po prostu popsuło zabawę GWNowi, co tu dużo mówić. I nie popsuło im sieczki, bo nie sądzę, żeby tego GWN się właśnie spodziewał. Po prostu chcieli powalczyć z kimś na poziomie. Żeby nie było łatwo.
Jestem pewien, że gdyby HSP wypowiedziało kolejną wojnę GWNowi, to GWN by do niej przystąpił. Oni po prostu wiedzą, że to jest zabawa.
Irmo napisał/a:
Nasi członkowie po prostu komentują fakt. Że odnosimy się do HSP w naszych wypowiedziach to naturalne, bo to znamy najlepiej
Ech. O co chodziło? Żeby być złośliwym? :p Nieznośnym? To jakaś nowa taktyka BG? Wkurzanie połowy społeczeństwa Wojowników? :p
Swoją drogą - w tym momencie, przez Wasze posunięcie, prawdopodobnie nie ma już się z kim bić, z naszego punktu widzenia. Jest GWN, ale nie wiem jak działa ten system tygodniowego odpoczynku. Chyba musieliby sami nas zaatakować.
Jak napisałem: nie ma się z kim bić... Bo o to właśnie chodzi, Mario. Nie o to, że KOGOŚ bić, ale żeby bić się z kimś, dla frajdy robienia czegoś, nie zwyciężenia przeciwnika.
Połowa Hordy już od tygodnia pyta kto następny do lania bo ludzie już sie nie umieją doczekać. A tu lipa. Nic, będzie trzeba iść szturmem na GZKB Jestem ciekaw jakie jest stanowisko Glownara i Ksawersysa w tej sprawie
Ewentualnie zrobimy Horde II i sami się bedziemy tłuc
Uzasadnienie było, ale z chęcią bym jeszcze usłyszał, jak klimatycznie uzasadnialiście atak na BBP
Wojny są młode i jest jeszcze czas by się wszystko wykształciło. Kroniki wojenne już mamy i przynajmniej wiadomo jako tako, co się na frontach dzieje. Za to jeszcze nie widziałem tutaj żadnej ambasady, nawet i błękitnej, której okna można by porzucać kamieniami, jako początek wojenki, a potem zwiewać parę godzin, krętymi uliczkami przed strażą miejską
A co do atakowania "za kasę i expa", to chyba nikt tak na wojnę nie patrzy. Gildiom raczej funduszy nie brakuje, a expa na walkach wojennych się traci, a nie zyskuje (doświadczenia mniej niż za mobka, ale tur tyle samo)
Po prostu powody typu: "bo oni dokopali tym o trzeba im teraz pokazać" zostają za murami gildii, gdzie się komentuje i planuje wojny.
Ja sam na tą wojnę cieszyłem się jak dziecko, choć miałem wrażenie, że znów padnę trupem w pierwszej walce, bo trafie nie na tego co miałem
Ale właśnie klimat się liczył i starcie z żywymi wrogami.
Mario Van Cool
Człowiek
Paladyn
Zloto
Wysłany: 2009-06-24, 23:16
"Klimatyczność" to też wykonywanie rozkazów, jest rozkaz działasz, jest "rzucony ręcznik" odpuszczasz od cała filozofia.
Generalnie o wojnie nic nie wiedziałem - ludzie złoci byłem w pracy - gdyby nawet była dyskusja na jej temat to i tak w niej udziału bym nie wziął, bo mnie nie było.
Jestem Błękitnym Paladynem, który wykonuje rozkazy jak mama mówiła słuchać tak słucham.
Popsuliśmy GWN zabawę, cóż trudno - ale chyba nie zamierzacie przestać grać z tego powodu. Kogo ja będę nie lubił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum