Lepiej chyba brać te co były rok temu, różnica w cenie nie taka duża a przynajmniej wiadomo co bierzemy mamy na forum pełną ofertę itp. A "jakie będą potrzebne takie będą" to w ostatniej chwili może się okazać że jednak nie bardzo więc nie wiem czy jest sens ryzykować
Chodzi o to, że jakiekolwiek będziemy potrzebować takie dostaniemy. O ile nie będzie nietypowych rozmiarów czy pstrykaśnych kolorów to czemu miałby być problem. Jak chcecie. Kwestia taka, że on zrobi to taniej, a rozmiarówki na luzie załatwi.
Należy pomagać znajomym (lub znajomym znajomych) w rozkręcaniu biznesu - przecież na początku znaczenie ma zlecenia (i zrobienie obrotu), a nie kasa. Za kolegą Jenna.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Kolega Jenna (mimo różnicy zdań w różnych kwestiach tutaj jestem podobnego zdania co Bolivar - a skoro Jenn mówi, że nie ma problemu z tym to mu wierzę).
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum