Philu bez przesady z bombayu zawsze naśmiewaliśmy się ze wszystkiego i nikt nigdy nie miał jakiś wielkich pretensji. Gołodupstwa nie pamiętasz lub twoich małpek
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Wtedy panowała na forum nieco spokojniejsza atmosfera. Teraz staramy się znaleźć jakiś kompromis a tego typu rzeczy nie bardzo się przysłużą tym staraniom.
Ja myślę że Bolivar nie będzie mieć nic przeciwko temu ci starsi użytkownicy forum dobrze wiedzą o co chodzi w tym temacie. Jak dla mnie to fajne podsumowanie tego wszystkiego co działo się przez dwa dni na forum. Jeszcze mi tylko brakuje jakiegoś filmiku o użytkownikach Koniak zrobisz cosik?
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum