No to ten, no :] W piątek 5.06.2009 Ceruś teleportuje się do Gdańska, w związku z czym, może poświęcić swój jakże cenny czas na spotkanie. Przewidziane atrakcje to oczywiście ja :]
Z Wojowniczej ekipy będzie Noemi i Jennahan na ewentualnej ustawce. Pojawiam się w Gdańsku w piątek, ale raczej w sobotę byłbym skłonny się na coś takiego umówić. Jakiś bar fajny, czy cuś. Zatem wpisujcie się, kto tam ma ochotę zawitać do nas
Obiło mi się o uszy, że Wiosna chętny
Wstępnie planujemy spotkać się u Jenna w sobotę, ale jak zbierze się nas za dużo, to gdzieś wybędziemy.
Ja mam pytanie nieco bardziej odległe... We wrześniu ktoś będzie w Gdańsku? Bo miałem zamiar się tam wtedy pojawić. Ale od razu zastrzegam, oprócz wypicia symbolicznego litra chciałbym jeszcze coś zobaczyć, żeby nie było tak jak z Poznaniem, że tylko hostel i dwie knajpy (nie żeby mi to nie odpowiadało ), takie postanowienie
Khhagrenaxx, ja tam we wrześniu powinienem być uchwytny w Gdańsku
Co do spotkania to wstępnie jak już Cer napisał może być u mnie w mieszkaniu. Później w miarę chęci, z którą u mnie ciężko można skoczyć gdzieś na imprezę
Było świetnie. Już jestem w domu, jednak muszę sobie odpocząć solidnie. Na pamiątkę mam ślady na ręku po kocie.
Wyszedłem z wprawy i obudziłem się z saharą w gębie. Dzięki za miłe przyjęcie i nocleg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum