Oj Oranie... Widzę, że kiepściutko na tym forum Zakonu. Między innymi te kolory... Aj moje oczy . No i ta mała liczba osób... Chyba brakuje Wam kogoś do pomocy . Kogoś z wyczuciem kolorów. Kogoś, kto mógłby zająć się moderatorstwem, pomóc w rekrutacji, być pośrednikiem rozmów z sojusznikami. Pamiętacie te czasy? Nie było takiej rzeczy, której bym nie załatwiła. Ach ta moja aktywność... Może czas wyjść z cienia? Dołączyć i rozkręcić Wasze szeregi? No i ta ściana sław . Powiesiliście mnie , hehe żart. A tak na serio, to zastanawiam się czy jestem Wam potrzebna
P.S. Naprawdę czułam kiedyś, że nie ma takiej rzeczy, której nie można by było zrobić. Myślę, że wielokrotnie to potwierdziłam swoją aktywnością i działaniem
Pytanie czy jesteś nam potrzebna było jak dla mnie nie potrzebne. Oczywiście że jesteś. Sama widzisz co się porobiło od czasów, gdy od nas odeszłaś. Brakuje nam kobiet, bo wszyscy wiedzą jak to jest z organizacją wśród facetów . Oran jest dobrym mistrzem, ale tak jak każdy z nas nie jest pewnie przyzwyczajony do braku stałej ekipy (bo wielu zakonników zakończyło swoją grę) i każdemu z nas trudno zabrać się za dobrą rekrutację.
Ostatnio zmieniony przez Walkorm 2009-06-04, 15:12, w całości zmieniany 2 razy
Chcesz powiedzieć, że ja przeprowadzałam dobrą rekrutację? Jakieś tam zasady ustaliłam, napisałam regulaminy. Nie wiem czy nadal istnieją na forum. No i może by tak zmienić rysunek na lepszy ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum