Czy start nowego serwera, jest przewidziany w formie:
xx.06(to będzie czerwiec ) godzina 20.00, stan konta 0/180 tur
np. wedle aktualnej wersji, środa... odpowiedź bynajmniej nie jest bez znaczenia, chociaż wydaje się logiczna i oczywista
tak, za samo zarejestrowanie już są tury (a dokładniej 80, nie 100;p) ale jak zostało napisane, zanim się era naprawdę zacznie, będą ją poprzedzać 2 dni rejestracji więc się wyrobisz
_________________ We're all mad here... You fight to live, I live to fight...
nie chodzi mi o rejestrację... chociaż 2 dni to wbrew pozorom wcale nie gwarant
tylko o to, że jeśli uda się wystartować np. w środę to nie wiem, czy przy 80 turach wyrobię się z limitem jeśli pojemność będzie mniejsza niż 180 (np. wymaganie aktywacji konta, zbadanie poprawności nicka)... co do powodów to szkoda się rozpisywać
Teraz mamy 180, ponieważ na początku ery, w ramach dodatku, zostało wszystkim, którzy wtedy grali, ręcznie włączone konto brązowe. Dotyczy to jednak tylko konta na s2
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Część osób założyła konta w czasie początkowej rejestracji (proszę później sprawdzić czy są na koncie postacie). Tury początkowe są stałe dla wszystkich, a naliczanie dalszych odbywa się po starcie ery. Oznacza to, że zakładając postać w niedziele czy na minutę przed startem będziesz miał tyle samo tur.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
to tylko uściślimy ile ?
tyle aby o 0:00 ilość tur na koncie była =120 czyli jednemu dniu wirtualnemu ?
(bo tym kiedy założyć to się nie przejmowałem... )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum