MiM i parodia paladyna z Kryształów Czasu (kto grał ten zna ;-) )
A pamiętasz autora? Coś mi się kołacze między Kurzymisiem i Yossą, ale dokładnie nie kojarzę, a moje MiMy są teraz daleeeeko
Wydaje mi się, że to był art z końcówki '94, albo początku '95. W komentarzach piszą, że nr kwietniowy.
MiM i parodia paladyna z Kryształów Czasu (kto grał ten zna ;-) )
A pamiętasz autora? Coś mi się kołacze między Kurzymisiem i Yossą, ale dokładnie nie kojarzę, a moje MiMy są teraz daleeeeko
Wydaje mi się, że to był art z końcówki '94, albo początku '95. W komentarzach piszą, że nr kwietniowy.
Można by jeszcze superkolekszyna do tego dorzucić
Z tego co na szybko przejrzałem z dostępnych materiałów to na pewno nie jest to rok 94 ani do połowy 95 bankowo
Zagadka dla niewtajemniczonych Boliwar i Irmis nie podpowiadać.Mario to ciebie się też tyczy
Co to jest drzewcowy łamacz mieczy
Jak ktoś zgadnie stawiam przy najbliższej okazji browara
Ehhh, grę w KC rozpocząłem na początku lat 90-tych gdy pojawiły się pierwsze części w MiMie. Na całą drużynę była jedna kość k10 ;-) Dopiero jak w Krakowie na Tomexie pojawił się sklep (jeżeli dobrze pamiętam to Sherezada) to człowiek postarał się o pełen zestaw. Później był CyberPunk, trochę WH i inne. Mimo wszystko do KC pozostał sentyment i graliśmy od czasu do czasu w ten system.
W sumie to też najdłużej wydawany system RPG na świecie - prawie jak Duke ;-).
Na tej stronie nie jestem zarejestrowany - brak czasu.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Ehhh, grę w KC rozpocząłem na początku lat 90-tych gdy pojawiły się pierwsze części w MiMie. Na całą drużynę była jedna kość k10 ;-) Dopiero jak w Krakowie na Tomexie pojawił się sklep (jeżeli dobrze pamiętam to Sherezada) to człowiek postarał się o pełen zestaw. Później był CyberPunk, trochę WH i inne. Mimo wszystko do KC pozostał sentyment i graliśmy od czasu do czasu w ten system.
W sumie to też najdłużej wydawany system RPG na świecie - prawie jak Duke ;-).
A po jaki diabeł ci więcej dwie max są potrzebne.
U mnie i Maria było tak samo początek lat 90 pierwsze MiM-y.I przez długi czas świetna zabawa potem dołączył do tego CP2020 i Młotek.
W chwili obecnej z powodu braku graczy KC leży u mnie na kompie i częściowo w szufladzie resztki podręcznika nota bene spaszczonego okrutnie.Do tego mam Młotka 2 edycje i Cp2020
Jak kto byłby chętny pograć to zapraszam na Jaworzno w wikendy miejsce za jakiś czas dla kilku osób by się znalazło
Ja obecnie grywam w 3 systemy młotka, d&d i wampira. W CK albo neuroshime mam grać w najbliższym czasie, jeden z mistrzów gry się tego podejmie . MiM kiedyś zbierałem, może w kartonach znalazłoby się kilka numerów. A w cyberpunka kiedyś grałem i w śródziemie też, ale kiedy to było z dobre 8-10 lat temu :-P
W moim wypadku nie mam bardziej kiedy... ciężko jest się spotkać w kilka osób - większość ma pracę, rodzinę, dzieci... Człowiek gra od 19-20-tej do 3-4 rano, a dziecko go budzi o 7-mej ;-).
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum