Myślę, że poprawna nazwa to Nieliczna i Małoznana Grupka Głoscieli Zapomnianego przez Większość Kultu Błękitnych, Który To Tak Naprawdę Kultem Nie Jest, Gdyż Na Takie Miano Nie Zasługuje - w skrócie (o.O)
no tak ale myśmy chcieli pokazać wszystkim że całkowicie odcinamy się od Głosicieli wypowiadając im wojnę a okazuje się że oni są tak biedni że nie ma jak im wypowiedzieć wojny do tego ich mistrz siedzi we więzieniu i nie ma kto zarządzać gildią... może zmiana mistrza to naprawi? Gwardio Lotharis może przypatrzycie się tej sprawie dokładnie?
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Mam dwie propozycje:
- Każdy forumowicz zrzuca się po 5k złota na rozbudowę GZKB
- Nagrodą dla zwycięzcy najbliższego turnieju będzie możliwość zjechania GZKB w pierwszej kolejności
Mam dwie propozycje:
- Każdy forumowicz zrzuca się po 5k złota na rozbudowę GZKB
- Nagrodą dla zwycięzcy najbliższego turnieju będzie możliwość zjechania GZKB w pierwszej kolejności
Mam lepszy pomysł... licytujmy sie, która gildia da więcej dla GZKB ta bedzie mogła jako pierwsza ją zjechać w wojnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum