Witam.Zauważyłem coś w walkach...otóż za walkę,nie dostałem żadnego doświadczenia,tury mi nie wzięło,i nie pisze kto zwyciężył,ani przebiegu walki...screna dać nie umiem,ale napiszę wam,co jest napisane:
przewiń na dół
Wojownik Zdrowie parametry Cel % traf.
I Smok 53 / 53 36 39 1-1 24 II 58%
poziom 4 12 / 12 (0%)
Wraże jednostki
II Jadowity 44 / 44 40 29 1-1 21 I 51%
Moskit
poziom 3 16 / 16 (10%)
Przebieg walki
MG Jadowity Moskit II trafił radośnie w wyższe sfery.
MG Walka została zakończona
No i to już cały raport...a przecież powinno być też chyba napisane przebieg walki,czy odniosłem sukces,ile doświadczenia otrzymałem i ile złota itp...a tego nie ma...
No a jeśli był by remis,to spoko,ale tak czy siak,zabrało by mi tury,i raport kto wygrał powinen być no nie?
Ale explorer jest biedny i Wojownicy nie są pisani pod niego, więc jest duże prawdopodobieństwo że niektóre rzeczy nie działają / działają 'nie do końca' i nie jest to wina gry tylko przeglądarki.
Tak poza tym to *naprawdę* nie warto używać explorera do czegoś, co explorera koniecznie nie wymaga.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Firefox jest dużo lepszy naprawdę i to nie tylko ze względu na to, że wojownicy chodzą, ale ma więcej przydatnych opcji, mniej zaśmieca, ma lepsze wtyczki. Naprawdę warto go używać zamiast IE. Na dodatek się założę, że przerzucenie się na FF rozwiąże Twój problem.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum