Po nacisnieciu 30 walk i odczekaniu 15 min wywalilo mi blad odnosnika i cofnelo do menu walki. tur nie zabralo, kliknalem znowu 30 walk z podobnym rezultatem tylko ze wynik zobaczylem pozniej bo od kompa odszedlem... jak kliknolem znowu wywalilo mi czerwony ekran zeby sie zalogowac ponownie... klikam f5 i tu zdziwienie dosyc duze. Otoz wszystkie walki zostaly stoczone a dokladnie 56 bo lvl wbilo.
to bylby bug nr 1 a tym powazniejszy ze nie moglem kliknac treningow, postrachow wogole niczego bo zostala mi 1 tura...
bug nr 2 polega na tym ze na turkach z kolejnego dnia wyklikalem jeszcze 6 treningow z poprzedniego a dzien i reset karty walk dopiero nastapil jak zrobilem walke grupowa
no i moje pytanie czy da sie cofnac ten dzien , cos w stylu rollback, zebym mogl to wszystko wyklikac porzadnie? wkoncu to nie moja wina ze nie moglem ....
Zgadza się, że nie odpowiadacie za niecierpliwość graczy, ale musicie się liczyć z jej konsekwencjami.
Pytanie jest takie: czy jeśli gra rzeczywiście stanie się bardziej popularna i ruszy równolegle parę serwerów, to czy będzie się dało jeszcze grać?
IMO doraźnym rozwiązaniem na teraz może być nie uruchamianie eventów w godzinach szczytu, gdy i tak wieczorem wszyscy siadają by wyklikać tury. Bo przez start eventu próbują je wyklikać o tej samej godzinie, i serwer nie wyrabia. Może by tak rozpoczynać takie rzeczy koło 24:00, albo nad ranem?
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
mam obka.... a za taka odpowiedz to ja koncze z gra..... slyszalem ze ten co obka nie ma ma takie same prawa jak ten z obkiem... mialo nie byc ogame....
Mamian, tejk it izi mi w IV erze skasowało postać, po prostu wyparowała, nikt nie wiedział co się stało i co? i gram, bo wiem, że woje to nie jest gra na poważnie i właśnie to mi się podoba
Ma takie same prawa - nie zabezpiecza go to jednak przed wypadkami losowymi, czy to brak dostępu do internetu przez kilka dni, zepsuciem się komputera czy przerwą w działaniu serwera.
BTW. po tonie posta widzę, że też chcesz skończyć z forum...
[add]
a jeżeli chodzi o oGame to nie masz racji - ja sam gram tam od 4 lat (przed startem U6 bawiłem się na U1) i widzę różnicę między tą grą w S:W.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Ostatnio zmieniony przez Bolivar 2009-06-02, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
A ja prawie wyleciałem ze studiów przez wojowników. No i czas tu spędzony jest dla mnie nagradzany, oblewaniem, warunkami, poprawami. I co? I gram.
Bo wiem, że studia to tylko zabawa, a tutaj jest prawdziwy świat... i hmm... tak!
p.s. Mamian, zedytuj sobie jedno słówko, wiesz które
edit. ups, tulejt, Matrix już cię znalazł
Bolivar, obek nie jest odpowiedzią na to, że przez cały wieczór klikniecie kilkunastu walk potrafi trwać godzinę i występują podczas tego błędy przez które ludzie tracą tury.
Zwłaszcza, jeśli ta osoba już obka ma i mimo tego straciła.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Ja się wcale Mamianowi nie dziwie. Bolivar mogłeś napisać: Nie masz obka to mam Cię gdzieś, masz obka to jesteś frajer bo mam Cię gdzieś.
Też bym się wkurzył, bynajmniej nie z powodu straconych walk. No ale przynajmniej Bolivar nie ukrywa swojego podejścia do graczy.
Mamian, olej to. Jesteśmy tylko od płacenia Ja po prostu wyłączam wojów jak widze że jest coś nie tak. To najlepszy bug fixer
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum