Gralem w wersje beta, bylo dosc ciekawe, kilka ciekawych rozwiazan. Ogolnie przez ten krotki czas podobalo mi sie. Nalezy do trojki moim zdaniem najciekawszych MMO, ale w tej chwili ma dla mnie jeden minus, jest platne, a ja nie mam czasu grac tyle zeby co miesiac placic im haracz
ale w tej chwili ma dla mnie jeden minus, jest platne
Sam też nie gram w płatne MMO, ale wg. mnie to bardziej zaleta niż wada. W "darmowych" MMO najczęściej istnieje dobrowolny abonament który i tak musisz zapłacić prędzej czy później jeżeli nie chcesz do końca życia bić wilków w lesie.
W LOTRO jeszcze nie grałem, trochę sprzętu mi na niego braknie, ale jest trzecim MMO w które chętnie bym zagrał, zaraz za D&DO, oraz Eve (no gdzieś z boku siedzi jeszcze AoC i Bojowy Młotek na linie).
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
W grach płatnych jest po prostu lepsza jakość gry, przynajmniej ja to zaobserwowałem. A co do opłat dobrowolnych to podam przykład na grze Silkroad Online(darmowa), grałem około roku- gra jest świetna niestety jeden minus to problem z dostaniem się na którykolwiek z serwerów gry. Kupując premium już tego problemu niema, tak że po 3 miechach zdecydowałem się zapłacić te 4 dyszki by nie tracić czasu. Co do LOTRO, to słyszałem że jest dobre na krótką metę, sam nie miałem okazji pograć.
jasne, ze platne lepsze, wszyscy tam maja rowne szanse, a nie ci co zaplaca wiecej maja lepsze postaci od tych co zaplaca mniej, ale jak ktos moze pograc tylko w weekendy to placenie abonamentu mija sie z celem raczej
Ja właśnie muszę rezygnować ze wszystkich gier płatnych "abonamentowo", bo po prostu bym tego nie wykorzystywał grając tylko w weekendy... Ale zbliżają się wakacje, to sobie myślę, że może coś zakupić ^^
Co do tego grania w weekendy - jakaś nowa gra MMO (Aoi się nazywa czy jakoś tak) wprowadziła dobry pomysł na abonament - nie płacisz za miesiące tylko za godziny grania, co daje mniej no-lifów i możliwość grania dla casuali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum