Tym którzy później zostali jeszcze te kilka dni pozwolił grać bez spełniania warunku
Jedyny minus stołu był taki, że jeden jego koniec był jakby niżej i wystarczyło, że bila znalazła się w okolicy jednej z dziur i sama wpadała do środka
To zależy od twojego nastawienia. Jeżeli mieścisz się w zakresie od 1 minuty do 5 lat to możesz jechać ;-).
Cytat:
Są jeszcze wolne miejsca?
Jakieś resztki w domku (jest osobny temat) i sporo pod namiotami.
Cytat:
I do kiedy trzeba się decydować?
W sumie najlepiej jak najszybciej - kwestia zakupów przed zlotem, ustalania atrakcji, itp. Jednak nikogo nie wywalamy... nawet tych co dzwonią w czasie dojazdu na miejsce z tekstem: " Cześć tu XXXXX to ja przyjadę, OK?" ;-)
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Właśnie nie wiem... No chyba, że dostali tylko wybrani na PW a reszta się dowie zbyt późno, że nie zapłacili i nie jadą ;D
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum