Po pierwsze cieszę się, że naprawa profitów jest w toku.
?atki nie przetestowałem, bo by ktoś mnie musiał przyatakować.
Przypominam też o tym, że profit działa błędnie po upadku przeciwnika. Wylicza wówczas mniej niż powinien (tak jakby nie uwzględniał w ogóle wzrostu dmg po upadku)
Z utęsknieniem czekam na naprawę, gdyż profity już odgrywają coraz większą rolę w walce.
Jak widać na wojnie nie do końca się zgadza czas trwania. Co ciekawe w poprzedniej walce(kilka sek wcześniej) profit działał przez 3 tury, czyli tyle co powinien.
Dodam jeszcze jeden szczegół. W tej walce to ja kliknąłem "stocz walkę" , natomiast w poprzedniej kliknął przeciwnik i profit zadziałał prawidłowo pod względem czasu trwania.
No i walka z bugiem była z paladynem, a bez buga z szermem.
no to moze ktos tu uwage zwroci aby naprawic zatruty orez??!! bo byl temat ale przycichl dziala 2 rundy nie 3 w ataku i 1-2 rundy w obronie a nie 3 jak pisze przy wybieraniu profitu
Okazuje się że Płonący Oręż kumuluje się z anatomią istot w moim przypadku. Wydaje mi się że to przez to że zmieniłem ostatnio profit z Błogosławionego Pancerza na Płonący Oręż. W profitach już miałem anatomię i teraz jak wchodzi mi anatomia to oręż wchodzi jakby po niej, (tak wynika z obrazka http://img3.imageshack.us/img3/9422/bladkac.jpg ). Wszyscy którzy wykupili najpierw Oręż, a potem anatomie wygląda na to że nie mają jej wliczanej.
EDIT: Ta żeby to tylko raz tak weszło
Ostatnio zmieniony przez Gloin 2009-06-27, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum