Potwierdzam obserwację Desmonda - u berków trafienia działają normalnie, a bitewne zawołanie na 3 poziomie trwa zawsze 3 rundy (wcześniej trwało dwie).
Dobra znalazłem błąd. Nie wiem czy rano byłem niezbyt rozgarnięty czy po prostu spałem, ale dziwnym trafem miałem dopisaną w kodzie dodatkową linijkę, której jestem pewien, że nie dopisywałem
Dziwne rzeczy się dzieją Proszę o raportowanie dziwnego działania różnych profitów. Zatruty sztylet (tak to się chyba nazywa) wbrew temu co na wiki znajdziecie nie działa ciągle przez 3 tury. Długość tego wyliczamy w następujący sposób:
sufit(poziom_profitu/3)+1
Tak gwoli ścisłości, żeby mi nikt tego jako błąd nie pisał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum