Nie wiem czy osoby tworzące grę nie dostaną zezwolenia na grę na S2. Jeżeli tak będzie, to zagram tam normalną postacią. Kwestia czy będzie taka możliwość.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
No ja zagram na s2 ale raczej bez obka wystarczy ze wykupuje 3 miesiecznego na s1 ja tam nie zaluje wkoncy ktos sie musi napracowac zeby ta gra stala i byla !! Pamietajcie chcecie miec wszystko za darmo i nie narzekac na oplacanie obkow premium itp? Stworzcie wlasna gre
Moja odpowiedz: Na jednym lub wiecej - zobaczy się później
Dark, Ty robisz I z czasem też stwierdzisz, że chciałbyś coś mieć ze swojego wysiłku
Piwo dla pana :] Phill swiete slowa swiete slowa :] na pocztku bedzie to przyjemnosc z czasem utrapienie gdy gracze zaczna Ci plakac ze chca wiecej a Ty im powiesz "mam malo czasu a czas jest drogi zaplacicie na piwo lub chipsy to bede robil z przyjemnoscia" i tak w Twojej grza zacznie sie zapotrzebowanie na drobna rekompensate za poswiecony czas zeby rozwydrzone dzieci w skorze starych dziadow mogly grac w gre (tak pisze o sobie )
moim zdaniem na chwile obecną 3 servery to będzie za dużo. dwa to wystarczająca ilość. zwłaszcza że jak na razie jest mało graczy.
Ja się tu nie zgodzę
Pierwszy serwer jest serwerem oldschoolowym - samo klikanie. Na drugim serwie dojdą questy, a trzeci to jakiś specjalny będzie
Tu nie chodzi o robienie serwerów "żeby gracze się zmieścili" (gdzieś tam Khere chyba pisał, że to co wykorzystujemy na dysku to pikuś), tylko żeby było zróżnicowanie w samej grze
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
Najbardziej chodzi o to by funkcjonowały 3 światy równolegle i naprzemiennie. By gracz mógł się zapoznać na jednym świecie z grą i zagrać na drugim już normalnie, nie musząc czekać 6 miesięcy a tylko 2. To także ma być furtka dla tych, którzy chcą się dostać do topu a nie poszło im najlepiej na tym świecie na którym zaczęli - także nie muszą czekać pół roku, tylko 2 miesiące na nową szansę.
Aż tylu światów nie będzie, bez przesady. Poza tym nie każdy z poza topu chce koniecznie w nim być. Dalej - niektórzy z topu na jednym świecie będą też w topie na drugim
Ostatnio zmieniony przez Phil 2009-06-09, 12:27, w całości zmieniany 1 raz
patrzcie np na mój przykład, będę grał na s2 ponieważ:
-Spieprzyłem nie grając od początku
-spieprzyłem trochę rozwój postaci
-spieprzyłem postać xD
-chcę czegoś nowego(questy)
-będzie bardziej hardkorowo (mniej kasy)
-chcę być wyżej w topliście ^^
-chcę zagrać inną postacią
patrzcie ile powodów ;d
/"spieprzyć — spieprzać
1. posp. «zrobić coś źle, byle jak lub nieudolnie»
2. posp. «oddalić się skądś bardzo szybko»"
Jak widać, pomyliłem błąd, nadając niesłusznego warna użytkownikowi. Salomon, przepraszam za problem. Pozdrawiam, Assaoth (post przed edycją był taki. Warn powinien zniknąć).
_________________ We're all mad here... You fight to live, I live to fight...
Ostatnio zmieniony przez Assaoth 2009-06-23, 21:14, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum