Witam wszystkich. Mam takie pytanie jak prowadzić Rycka, jak rozdawać mu stats i jakie eq kupować. Czy ktoś by mi pomógł w tym??
Ps: Ktoś kto gra w wojownikach ryckiem to prosiłbym żeby mi wysłał screena ze stats i najlepiej eq. Nie mam pojęcia jak prowadzić rycka, bo zawsze grałem Szermierzem.
Z góry dziękuję...
Sprzęty dobieraj na podstawie wymagań do cech klasowych. Ekwipunek przeznaczony dla rycerza ma wysokie wymagania w jego klasowych cechach - czyli sile i wytrzymałości. Jako rycerz musisz dbać o jak największe ilości pancerza i jak najwyższą ochronę procentową z niego wynikającą. Natomiast kwestia czy ma być to rycerz ofensywny czy defensywny to raczej decyzja zależna od Ciebie i od tego kogo chcesz pokonywać na turniejach. Rasę najlepiej dobrać tak by bonus rasowy był wysoki do zręczności lub zwinności - w zależności w którą drogę chcesz pójść.
I dobra rada rob rycka ofensywnego
Defensywny przez te smieszne % ochrony sprzetu sie do niczego nie nadaje... za to ofensywny ma swietny profit, ktory do tego wchodzi pod pancerz...
//a to jest bardzo dobra rada wiec nie wygasze
Ostatnio zmieniony przez Grudo 2009-05-24, 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum