Czyli nie 1 czerwca a 7-8? Hmm, eee, szkoda, myślałem, że 1 Czerwca. Dzień Dziecka jest...
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Ban dotyczy tylko S1. Jak chce to może grać na S2.
Ale jednak byłbym za tym, żeby jak już zechce grać na S2 dostał tam od razu bana - tak prewencyjnie...
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ja bym ksawersisa za to co pisał zablokował całkowicie czyli bez dostępu do gry na zawsze a nie tylko na pół roku. Jeśli ktoś nie potrafi zachować się kulturalnie i jak nakazuje etyka to baju baju. To było tak off topem
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
A to samo i takie samo? Wiem, że Salamon właśnie o to pytał ale chodzi mi o statystyki potworów, gdyż jak sądzę wszyscy nimi dysponują, co może niepotrzebnie ułatwić granie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum