Problem leży w tym, że wcześniejszą walkę przegrał, a już po swojej śmierci, godzinę później, wygrał w obronie.
a może jeden przeciwnik dotarł wcześniej i czekał na "stocz" walkę ...... glognar najpierw sie ustawił na jednego stoczył a potem na drugiego ...............
(Tylko ppoo co to zrobił to nie wiem
(w logach zawsze chyba pokazuje czas dojścia do gildii a nie rzeczywisty kiedy walka sie odbyła
Nie chyba, ale na pewno. Co tez wprowadza dodatkowe zamieszanie, jak widać.
A Glognar najwidoczniej uznał, że zostało mu wystarczająco życia, żeby jeszcze bronić.
BTW - przydało by się chyba, żeby Mistrz Gildii miał podgląd na życie wojenne wszystkich członków gildii w swoim panelu.
Pogrzebałem trochę w bazie i w logach. ID walki Glognara z Lisragiem wskazuje że ta walka odbyła się wcześniej niż walka z Yen. Dalej - w walce z Yen Glognar ma stan HP z końca walki z Lisragiem. Data stworzenia plików logów także dowodzi, że walka z Lisragiem została stoczona pierwsza - dokładnie 2 minuty przed walką z Yen.
Także na moje oko coś jest nie tak z wyświetlaniem tych dwóch szturmów.
Nie tylko tych AFAIK - kolejkowanie wygląda na robione po czasie "przyjścia" a nie po czasie przeprowadzenia walki.
Bolivar - jak ja będę, a Ty lubisz ciemne piwa - nie widzę problemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum