no dla mnie cena jest wazna ale wole zaplacic nawet 35 zl za koszulke jak dzieki tmu bedzie sie ona nadawac do noszenia po 10 praniach
pozatym w zeszlym roku mozna bylo zamawiac koszulki w roznych kolorach (jestes z blekitu mogles wziasc blekitna albo bordowa biala lub czarna lub inna)
Swojego czasu, kilka lat temu jak kupowaliśmy koszulki bocznicy, to płacilismy 45 złoty za koszulkę, z dobrego materiału, i koszulka nadal jest w dobrym stanie, mimo że dośc częśto ją noszę, więc IMO lepiej postawic na jakość, niż iśc na tandetę, która po 1 praniu będzie wygląała jak szmata...
Jakby miała kosztować 50 zł to się jakoś to uzbiera i będzie można dłużej nosić niż jakby miała kosztować 30 i być do wyrzucenia po 2 praniach...
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Cholera, że też człowiek ma taką słabą pamięć do wszystkiego Jakbym znalazł zdjęcia na kompie to pewnie bym się doszukał Ciebie, bo coś mi świta, ale dalej nie mogę skojarzyć.
w zeszlym roku jak sam sobie robilem koszulki to wychodzilo 30-35 zl bez nadruku na plecach tylko z przodu + rekawek i byly to koszulki B&C bardzo dobrej jakosci (nadal je nosze)
Bolivar u mnie ta koszulka WNE dlugo nie przetrwala wiec ja bym jej nie polecal
Cholera, że też człowiek ma taką słabą pamięć do wszystkiego Jakbym znalazł zdjęcia na kompie to pewnie bym się doszukał Ciebie, bo coś mi świta, ale dalej nie mogę skojarzyć.
Ave
Z tego co wiem to zlot organizował Knif z pomocą Minkiel i Marlota. Zresztą wcześniej sporo spotykaliśmy się w Re na spotkaniach Wojowników.
W linkach, które podałem jest galeria i jestem na tych zdjęciach
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum