Kliknalem obrone. Potwierdzilem. I dostalem blad odnosnika. Zero rozpiski jakiejkolwiek walki. Zadnej straty zycia, czegokolwiek.
Uznalem, ze najwidoczniej atakujacy kliknal "pusta" walke zanim ja potwierdzilem swoja obrone. W zwiazku z czym kliknalem inna obrone, ktora poszla prawidlowo.
"walki" z Radgashem nie zaliczylo do sumy przegranych, natomiast widnieje na liscie w przeprowadzonych szturmach.
Zobaczywszy to powedrowalem na forum zglosic blad, co niniejszym czynie.
PS. Na karcie walki widnieje u mnie jedynie starcie z Porzeczka
EDIT: OK, Parn, przyjete. Wiecej wiary w ludzi. I krasnoludzi
Samobójcza walka z Kamdinem.
Pojawił się ponownie błąd odnośnika, ale obrona została ustawiona i mogłem ją kliknąć.
Obstawiam, ze poprzednio po prostu kliknęliśmy "na zakładkę" i stad taki rezultat.
Stąd pytanie do Vitriol'a w celu uściślenia - czy klikałeś tą walkę?
Tak, kliknąłem byłem osobiście, nie pokazał mi się żaden log, jedynie komunikat, że nabiło punkty wojenne. I te punkty faktycznie dodały się do konta punktowego gildii. Wyszło tak, jakbyś nie bronił kompletnie, tylko wyświetliło Cię niechcący w obronie.
Gracz A atakuje, Gracz B atakuje, Gracz C się broni
Gracz A atakuje, Gracz B klika że chce się bronić
W tym momencie wyskakuje błąd odnośnika
Sytuacja w tym momencie wygląda tak że Gracz A jest ustawiony przeciwko B, ale nikt tego nie widzi, bo nikt nie odświeżył zakładki.
W tym momencie B myśli, że nic z tego nie będzie więc klika obronę z C, która zatwierdza się normalnie. Jednocześnie ucieka od obrony z graczem A, który klikając swój atak wchodzi na czysty nie broniony teren.
Jeżeli to działa dokładnie tak jak ja napisałem, to wystarczy tamper w ff, do wygrania wojny, a nie jakieś bawienie się w gildie itd (Można ustawić że gracz A zaatakuje, a pod obronę podstawić gracza B który też atakuje, czy coś w tym stylu, wystarczy znać bazę mysql i zapytanie wywołać w odpowiednim miejscu - poczytajcie sobie jak działa tamper)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum