Cena naliczana jest tak
35 - jedna forma (forma na wszystkie koszulki)
10-koszulka solo
2- farba
Czyli teraz tak
koszulka ktora by z dwoch stron miala napisy itd, ale tylko w jednym kolorze kosztuje
10+2x2 = 14złotych
do tego trzeba doliczyc forme, ale forme uzywa sie jedna na wszystkie koszulki czyli przy 50 koszulkach
50*14+2*35(bo potrzeba formy na tył i przód) = 770 złotych
Teraz za te 770 złotych mamy 50 koszulek czyli wychodzi po 15,50 za koszulkę myślę że to jest turbo przyzwoita cena
ale wiesz jak to jest. jeszcze liczy się materiał z jakiej koszulka jest zrobiona. Nie fajnie jest jak koszulka po 3 praniach robi się szmaciana Ta z poprzedniego zlotu była dużo droższa ale i jakościowo była b dobra. No ale lepsza taka niż wcale.
Cerester, niewidziałeś zdjęć z ubiegło-rocznego?
W sesji piątkowej było kilka ujęć stołu. Ja widziałem go juz w sobotę jak był zakryty z poukładanymi rzeczami na nim.
Pozdrawiam.
Stół jest, ale w zeszłym roku nie udało nam się znaleźć czasu na grę... zresztą i tak nie spełniliśmy głównego warunku (wg. Leśniczego) gry w bilard ;-).
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum