Zaraz mnie tu zjedziecie, ale Gregor nie odpowiedziałeś na pytanie i tak umiem czytać ze zrozumieniem. W regulaminie jest napisane, że nie można się rozbierać by ustawić wynik walki. Lecz gdy obaj się rozbiorą to ciężko uznać, że się jeden drugiemu podkłada. I ja osobiście obejrzał bym sobie taką walkę na golasa dwóch przeciwników z max hp i cw. Był bym ciekaw przy której turze walki Woje się wysypią
Raziel, sprawa jest prosta. Gdy się ludzie rozbierają do treningu, to raczej nie dla testów, tylko dla pewnego zwycięstwa. Trudno by było udowodnić, że się akurat rozebrali dla celów testowych, lub dla bardziej wyrównanej walki
Poza tym przy walce 2 golasów i tak wiadomo że faworytem jest ten z większym HP i CW
Jak na moje to jeśli rozbiera się jeden to znaczy, że się podkłada. Jeśli rozbierają się obaj to wg mnie dla jaj (jakkolwiek by to brzmiało ). Przy czym mi to akurat bez różnicy czy takie orgie będą legalne czy nie bo i tak moja postać nie ma wysokiego hp i cw jednocześnie
Tak właśnie było. Bo oczywiste jest, że jeśli golasuje inna gildia niż GWN (w 5 erze wprowadziłem zakaz takich praktyk) to jest to tylko nieetyczne. Za to jeśli GWN sobie pogolasuje to już jest to karalna praktyka i powód do rozmów na conajmniej kilka er
Veass straciło sens, więc nie powstało ponownie kiedy zakazano golasowania, wsio się zgadza
Ale wtedy to im więcej ktoś miał przegranych walk, tym mniej expa za niego było, więc na dłuższą metę to nie było opłacalne. Pod koniec to chyba tylko ja z tego korzystałem, bo mój uroczy gwardzista nie bardzo potrafił zbić kogokolwiek ubranego
Kherehabath, temat się przejadł skoro tyle o nim rozmawiano... Na nikim już nie robi wrażenia gdy dwóch mnichów się okłada na golca Uprawiają sumo może... lub coś innego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum