Aktualnie trwa wojna miedz GK A HSP
Członek HSP Ragdash Stalowa Pięść zaatakował
Ragdash Stalowa Pięść [83] Cilov [76] 2009-05-15 23:58:34
Wczoraj i wygrał walkę
I najprawdopodobniej (na 99% ) zaatakował od razu po tym ataku znowu
Jeśli to założenie jest prawdziwe to dotrze o 00:04:38
I bład nie dało sie ustawić obrony na nim pojawiał sie komunikat że obrońca miał juz przypisanego obrońce.
Pamiętny że kiedyś był taki bład i że sie nie dało ustawiać wogole obrońcy sprawdziłem to:....
I na innym atakującym udało sie ustawić obrońce.
Więc chyba nie da się ustawiać obrońcy na atakującym który miał przepisanego obrońce i wygrał.
I Prośba proszę o przestawienie postaci Darron na atakującego o 00:04:38
Nie wiem tylko skąd Ci się wzięło na 99% (bo to mógł być każdy z gildii, który siedział w tym momencie przy kompie). Tzn. wiem skąd Ci się wzięło, z tym że powinno być na 100%... ale to już zupełnie inna historia.
To on kliknął stocz walke bo naszego członka nie było
wtedy prawie wszyscy powyżej 80 lvl byli juz w ataku
A ze to on kliknął to był online i zaraz po walce zaatakował
Nie, no spoko, ja tylko chciałem potwierdzić, jeśli faktycznie się nie da ustawić tej obrony to jest błąd i powinien iść do naprawienia jak najszybciej. Natomiast pisząc "99%" wprowadzasz zbędny element niepewności. Po co pisać o szansach, kiedy wiesz na pewno .
Hmm, dziwne z tym "bugiem". Byłeś ustawiony pod Hefajstoma (jego obrońcę widziałem, zanim się drugi raz posłałem do boju), więc nie dziwota, że nie mogłeś się drugi raz do obrony wystawić... zresztą potem chyba to zrobiłeś (po wygranej walce z Hefajstomem) ale musiałeś paść po 1-2 ciosach, mam rację?
http://s3.zapodaj.net/25617716.jpg.html
i po tym mnie nie ustawiło jak odświeżyłem
ale chwila póżniej
Ragdash Stalowa Pięść [84] Darron [85] 2009-05-17 00:04:38
Wtopa of Course
bo po pierwsze nie myślałem ze się ustawie a po drugie walka z 3 wojami pod rząd to była by deko przesada
no ale że to jednak bug wnioskuje po tym że mogłem sie znowu ustawić
na gostka dochodzącego o 02:20:04 tyko tym razem nie mam pojecia kto to
(z tym samym hp jakim miałem "nieustawiając się" pod ragdasha
Screeny ok. Śmieszne jest to, że faktycznie walczyłeś (wedle tabelki) w tej walce. A już w ogóle najśmieszniejsze jest to, że twoją śmierć policzyło dwa razy do warunków zwycięstwa...
jeszcze lepsze to ze chcesz zeby anulowac te walki ... chciales sie ustawiac w obronie to sie ustawiles, proste. bug dotyczy obu walk, ale jako ze chciales bronic i mogles w sumie bronic to czemu niby maja byc cofniete walki?
Ja dodam tylko, że miałem ten sam problem. Ten sam komunikat, kiedy chciałem się ustawić w obronie po raz drugi. Ale próbowałem ze 3 razy, cały czas było to samo, aż w końcu przeładowałem stronę i zobaczyłem, że ustawiło mnie
chciales sie ustawiac w obronie to sie ustawiles, proste. bug dotyczy obu walk, ale jako ze chciales bronic i mogles w sumie bronic to czemu niby maja byc cofniete walki?
yyyyyyy bo to bug .............(ciekawe czy taka sama odpowiedz była by gdyby sie mogł non stop ustawiac i wygrywał bym) bugi sie naprawia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum