Pozostaje pytanie co zrobić ze sprzętem? Pozostawić aktualny czy zmienić (zmniejszyć jego ilość)? Co z ograniczeniem sprzętu? Pozostawić taki jaki jest czy ściągnąć?
Na razie jest plan:
1. Zmniejszenie ilości sprzętu (tak o 25-50%)
2. Pozostawienie ograniczeń na cechach i poziomach - nie chcę powtórki ze skórek...
Niestety obawiam się, że nie uda się wprowadzić skina retro - brak ochotników.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
IMO miecze i pałki treningowe należy zostawić, a wywalić całą resztę broni początkowych - bez tego +6cw będzie się ciężko biło mobki.
Jeśli już ktoś chce odchudzać, to można powywalać lekkie pancerze metalowe i słabszą broń jednoręczną, z każdej klasy. Po usunięciu jednej, czy dwóch tarcz, też wielkiej tragedii nie będzie. Lekkie i ciężkie skóry są akurat dość przydatne, ale ew można tylko jedne zostawić.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
ja bym wywalil palki i miecze szkoleniowe bo psuja zabawe juz na samym poczatku
przeciez nie o to chodzi zeby odrazu od 10 lvl lac mobki 10 lvli wyzej
no i to by bylo wedlug mnie najlepsze wyjscie
(ja na retro nie będę grał, ale) Zdaje mi się, że należałoby albo wywalić broń szkoleniową, albo wszystkie oprócz szkoleniowych na wczesnych lvlach, bo i tak imo *nikt* by ich nie używał.
W sumie zwykłych serwerów to samo się tyczy, bo nie widzę powodów żeby *ktokolwiek* miał korzystać z broni nieszkoleniowej, gdy ta ma dużo niższe wymagania i lepsze statystyki od innych.
W V erze był system 'honoru', czy jakaś tam tabela, co się miało tylko kilkanaście punktów honoru i za nie się walczyło z ludźmi by wspiąć się wyżej na tą tabelę <- coś takiego chyba
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
Z kim wygrałeś, to wskakiwałeś na jego pozycję i dostawałeś punkty honoru. I punkty wyzwań, za które się walczyło było parę darmowych, a następne się kupowało po 1grosz. I jeszcze Phil był chyba na pierwszym miejscu
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum