Moja postać przeszła o pólnocy do Vila. Ze względu na to, że w mojej szkole było niewiele osób opuściła ją z zamiarem przejścia do innej. I tu zonk. Postać jest bezbarwna a nie można przejść w Vila do innej szkoły, poniewaz zadna takowa tam nie istnieje. I teraz pytanie. Co zrobic z 6 treningami aby nie przepadły?
Cieszyć się z obywatela do 14 lipca... chyba, że założyłeś konto po rozdzieleniu obka.
Dlaczego tak jest? Niestety szkoły są w głównej lokalizacji (co ma jak najbardziej sens) i dopiero po powrocie do niej można przystąpić do organizacji.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Czyli można przejść dzisiaj z powrotem do głownego miasta przed wydaniem wszystkich turek z dnia dzisiejszego i już w główym mieście zrobić jeszcze dzisiejsze treningi ?
ja mam kolejne pytanie, kupowac ekwipunek tez mozna tylko w Rivangoth?
Pracuję w tej chwili nad tym by button handel był dostępny także w innych miastach. Jednak nie jestem pewien czy da się to zrobić przez bazę.
Zakupów można jednak dokonywać w następujący sposób:
- klikamy ekwipunek
- klikamy obrazek danego przedmiotu
- przenosi nas do sklepu z asortymentem przedmiotu na jaki kliknęliśmy
Cytat:
A w tych wioskach można znaleźć cos czego w głównym mieście nie ma ?
Tak. Trzeba odwiedzić karczmę, w każdej lokalizacji znajdują się inni NPC.
Kolejny wałek z podróżami: nie opłaca się zakładać gildii poza stolicą.
Jeśli ktoś nie znajduje się przypadkiem w tej samej lokacji, co nowa gildia, to nawet nie dowie się o jej istnieniu.
Wydaje się, że globalny spis organizacji, z adnotacją, gdzie znajduje się siedziba i blokadą dołączania, gdy nie ma cię w odpowiedniej lokacji, to obecnie jeden z priorytetów, jeśli istnienie pozostałych miast ma mieć jakiś większy sens
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Czyli można przejść dzisiaj z powrotem do głownego miasta przed wydaniem wszystkich turek z dnia dzisiejszego i już w główym mieście zrobić jeszcze dzisiejsze treningi ?
Tak sądzę, ale pewności nie mam
Kto robił system podróży?
Wojtek?
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
Tak sądzę, ale pewności nie mam
Nie da się Przejścia są zawsze po wydaniu 120 turek danego dnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum