Termin, to 24-26 lipca z możliwością pobytu dłużej ale o ile to dowiemy się na zlocie lub przed samym wyjazdem
Miejsce: Tarnawa dolna słynne już ranczo Leśniczego
Ceny:
Koszt Zlotu:
Namiot - 50zł
Domek 1 - 100zł
Domek 2 - 110zł
w tym: nocleg, dzik, materiały, inne
Ceny podaje w okolicach dlatego że z leśniczym to nigdy nie wiadomo i może być ona mniejsza lub ciut większa dlatego podałem tylko ostentacyjne ceny. Zresztą kto był ten wie jaką specyficzną osobą jest pan leśniczy.
Co do zaliczek to będę je zbierał ja. Od kiedy to muszę jeszcze uzgodnić z Ceresterem i zaliczka to będzie 50% sumy przewidzianej za cały zlot. I od razu proszę osoby które są pewne wyjazdu na 101% o skontaktowanie się ze mną czy to drogą via gg 9002264 czy to dzwoniąc do mnie na komórkę 696058994 ale zastrzegam bywają pory że jestem w pracy i mogę nie odebrać telefonu.
Teraz tak z tego tematu http://rivangoth.net/viewtopic.php?t=366 chciałbym prosić jeszcze raz wszystkie osoby aby dały mi znać jakie lokum wybierają na zlocie bo widzę że lista jest troszkę nie pełna.
Osoby nie pełnoletnie proszeni są o wybór sobie jakiegoś opiekuna na zlocie. Rola opiekuna jest jasna moim zdaniem. Nie chcę ani ja ani Cerek ponosić odpowiedzialności że kogoś nie upilnowaliśmy. Ja osobiście mogę zająć się opieką jednego młodocianego
Mapka gdzie znajduje się Tarnawa Dolna:
http://maps.google.com/ma...iwloc=addr&om=1
A tutaj mapka już samej Tarnawy Dolnej i jak dojechać do Leśniczego:
http://wojownicy.eu/zlot/mapka.JPG
A więc z tych ważniejszych informacji podałem wszystko. Co do numeru konta do wpłaty zaliczki to skontaktuje się z osobami co są pewni wyjazdu via pw lub gg na dniach.
Cerester masz coś jeszcze do dodania?
Miejsca w pokojach dwuosobowych już nie ma. Wszystkie zostały już zarezerwowane. Zostały tylko miejsca w domku przy stawie ale tam tez jest ilość miejsc ograniczona. Na tą chwilę zostało 3 wolnych miejsc w domku przy stawie.
post będzie aktualizowany jeśli tylko coś się zmieni.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Ostatnio zmieniony przez Emilka 2009-05-04, 15:06, w całości zmieniany 6 razy
Dobrze wstepnie tzn z dokladna informacja do polwy maja pczatku czerwca zapisuje sie na namiot pelen pakiet wypoczynkowy czyli full dni i jak cos dzik tak jednak ja pewny swojego wyjazdu jestem na 60% chociaz chcialbym na 99%
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Wsio okej. Ze swojej strony mogę przygarnąć jednego młodocianego wojownika
Jako, że Emil był na miejscu i jakby nie patrzeć jest lepiej zorientowany ode mnie, najlepiej przedstawi szczegóły.
Numer gg do mnie to: 7728562. Zawsze na ukrytym siedzę. Nie odzywam się, to znaczy, że mnie nie ma, albo nie doszła do mnie wiadomość. Gg bywa zawodne. Ważne informacje proszę słać na prywatną wiadomość.
Co by tu jeszcze... jak coś wymyślę, to napiszę.
Kolejne tematy odnośnie dotarcia na miejsce pojawią się w odpowiednim czasie.
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
- To ty nie istniejesz?!
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum