Poda? mi tu info tego o?rodka bo juz nie pami?tam co tam by?o
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Prawdopodobnie nic z tego...
Jak widać wojownicy bez Squo nie potrafią niczego mądrego wymyślić, a Ewa w tym roku ma ważniejsze sprawy na głowie w okresie letnio-jesiennym.
Poczekamy Zobaczymy...
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Zawsze zostaje nam wyjazd do Leśniczego do którego jak mi czas pozwoli i tak się wybiorę i tak ze znajomymi.
Właściwie to jak będą zloty u Leśniczego na mnie zawsze można liczyć w inne miejsca to tak na 20% czyli że nie ;-)
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Zapewne moja osoba także przypłynie, jeśli termin nie będzie się nakładał na pracę, którą zamierzam rozpocząć we wakacje Znając życie jeśli będę mógł, imprezy nie będzie, a gdy nie będę w stanie przyjechać, jak na złość odbędzie się
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Jakby było u leśnika... No cóż pisałbym się o ile praca pozwoli.
- To ty nie istniejesz?!
Jestem słabo zorientowany w temacie, więc mam pytanie:
http://meteor.turystyka.p...iem,poreba.html
czy to jest ten "leśniczy", u którego odbywa się zlot? Jeśli nie, to podajdzie mi adres, gdzie ten "leśniczy" się znajduje.
_________________ Nie idę do nieba bo mam lęk wysokości...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum