Spróbowałem trenować i w momencie naciśnięcia "walcz" wyskoczył mi błąd w odnośniku ( ) po czym naliczyło mi 1trening do karty walki nie dodając expa i nie zabierając tur. Jak próbuję tą walkę obejrzeć wchodząc z karty walki to mówi, że "Walka nie została jeszcze rozpoczęta". Dziwne.
Tak bardzo mi to nie szkodzi bo to tylko 1 trening mniej ale zawsze coś, tym bardziej jeśli ma się powtarzać bo od tej pory boję się klikać limitowane walki
Wydawało mi się, że screeny nic nie dadzą ale w takim razie zaszaleję
http://img524.imageshack....9/screenyfo.png
Porozumiałem się z Sigurdem jak to wygląda u niego i napisał, że ma podobnie, czyli jak mniemam w karcie walki jest ale jak się klika, żeby ową walkę pokazało, to jest to samo co u mnie.
Hm, to co miałem sprawdzić przyjmując że bład był taki? :>
Cytat:
naliczyło mi 1trening do karty walki nie dodając expa i nie zabierając tur. Jak próbuję tą walkę obejrzeć wchodząc z karty walki to mówi, że "Walka nie została jeszcze rozpoczęta"
Bo sam fakt istnienia błędnego logu nie był chyba problemem, a chodziło głównie o trening, który przeminął z wiatrem. ...tak myślę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum