Może odbije trochę od głównego wątku, ale sprawa tyczy się także problemu stylów.
Na chwilę obecną dobrze działają 2-3 style.
Czy nie dałoby się uwolnić pakietu stylów.
O ile dobrze pamiętam to swojego czasu można było pobrać pakiet podstawowych grafik oraz arkusz css.
Jeśli się mylę i gdzieś jest już taka paczuszka to czy można do niej link ?
Na forum spotkałem już co najmniej pięciu grafików, ktoś napewno miałby ochotę pobawić się stylami.
Takim działaniem wzbogaciłaby się i gra oraz sami gracze którzy mogli by jakoś ingerować w jej rozwój. (nie mówię tutaj o propozycjach [zrób to, zrób tamto] )
Jeśli są podróżnicy Seavranu to mogliby też powstać jacyś malarze etc.
Moim zdaniem dobra uwaga... Poza tym można by było zrobić nawet konkurs, na najlepszy styl zaprojektowany przez użytkownika... ale o tym to panowie w czerń przyodziani muszą się wypowiedzieć
Troszkę zamieszałem rano i skasowałem przez przypadek post Bolivara, ale mam jego treść, tak więc...
Bolivar napisał/a:
W sumie dlaczego nie. Jednak jest jeden warunek: style ocenia Phil i od niego zależy czy dany styl trafi do gry czy nie. Stworzę osobny temat z prezentacjami stylów by nie było bałaganu.
Proszę by style do oceny (Phil pewnie założy osobny temat do oceny) umieszczać jako screen z trybu pełnoekranowego (w FF jest to F11):
http://wojownicy.eu/bolivar/styl.jpg
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum