Sprawa jest taka że od 14 dni czekamy w grupie aż jedna osoba zacznie walke, sam juz pisałem do niej wielokrotnie gdzie sie rozpoczyna walke ale nie było żadnej odpowiedzi. Dodałem ta osobe do przyjaciół i wciaż ma 110 lvl więc wnioskuje że przestała grać(bo chyba bym widział wzrost lvl bez akceptacji??) Da sie coś z takim fantem zrobić czy mam pisać gdzieś żeby delikwenta usunięto z gry?
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-06-24, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
Khhagrenaxx, z tego co pitr pisał, to oni już rozpoczęli klikać tą grupówkę i są na etapie wyboru przeciwników. Wszyscy poza jednym to zrobili i teraz muszą czekać aż ten jeden wybierze swojego pierwszego potworka do bicia. W tym momencie nie da się już usunąć osoby z grupy (nawet pomijając fakt, że grupa sama w sobie zniknęła o północy 14 dni temu )
Nie widzę innego wyjścia jak molestowanie adminów o ręczne zainicjowanie walki dla tej osoby, bądź usunięcie jej z grupy (ale ponieważ jest ostatnia, to wiąząło by sie to nie tylko z jej usunięciem, ale również z ręcznym odpaleniem przebiegu walki - bo cała reszta już swojego przeciwnika wybrała - nie wiem czy nie łatwiej było by ustawić tej osobie automat i niech bije co popadnie )
Sądzę, że tu chodzi o rozpoczętą walkę. Ale niestety, obawiam się, że nie ma na to rady. Przynajmniej na razie, bo póki co można jedynie ręcznie usunąć taką walkę. Trzeba uważać z kim się robi grupki niestety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum