Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
problem z grupówką
Autor Wiadomość
pitr

Pitr
Piwa: 2/1

Zloto
Wysłany: 2009-06-24, 16:05   problem z grupówką [Cytuj]

Sprawa jest taka że od 14 dni czekamy w grupie aż jedna osoba zacznie walke, sam juz pisałem do niej wielokrotnie gdzie sie rozpoczyna walke ale nie było żadnej odpowiedzi. Dodałem ta osobe do przyjaciół i wciaż ma 110 lvl więc wnioskuje że przestała grać(bo chyba bym widział wzrost lvl bez akceptacji??) Da sie coś z takim fantem zrobić czy mam pisać gdzieś żeby delikwenta usunięto z gry?
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-06-24, 16:40, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]

Khhagrenaxx
teetotaler

Wehrwolf
Lykon
Rycerz
Orzeszko
Piwa: 94/138

Zloto
Wysłany: 2009-06-24, 16:10    [Cytuj]

A kto założył grupkę? Bo jeśli ty, lub jakiś twój ziomek, a nie ta osoba to można ją po prostu rozwiązać... ;P ale rozumiem, że jest inaczej...

Blackwind

Grrretha Wielka Niedźwiedzica
Ghrull
?owca
Piwa: 4/6

Zloto
Wysłany: 2009-06-24, 16:38    [Cytuj]

Khhagrenaxx, z tego co pitr pisał, to oni już rozpoczęli klikać tą grupówkę i są na etapie wyboru przeciwników. Wszyscy poza jednym to zrobili i teraz muszą czekać aż ten jeden wybierze swojego pierwszego potworka do bicia. W tym momencie nie da się już usunąć osoby z grupy (nawet pomijając fakt, że grupa sama w sobie zniknęła o północy 14 dni temu ;P )

Nie widzę innego wyjścia jak molestowanie adminów o ręczne zainicjowanie walki dla tej osoby, bądź usunięcie jej z grupy (ale ponieważ jest ostatnia, to wiąząło by sie to nie tylko z jej usunięciem, ale również z ręcznym odpaleniem przebiegu walki - bo cała reszta już swojego przeciwnika wybrała - nie wiem czy nie łatwiej było by ustawić tej osobie automat i niech bije co popadnie ;P )

Phil

-
Piwa: 275/41

Zloto
Wysłany: 2009-06-24, 16:39    [Cytuj]

Sądzę, że tu chodzi o rozpoczętą walkę. Ale niestety, obawiam się, że nie ma na to rady. Przynajmniej na razie, bo póki co można jedynie ręcznie usunąć taką walkę. Trzeba uważać z kim się robi grupki niestety.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [WWW]

Bolivar

brak
Piwa: 94/38

Zloto
Wysłany: 2009-06-24, 21:53    [Cytuj]

Poproszę o dane na PW.

[ ODPOWIEDZ ]