1. GZKB jest gildią należącą do Ksawersisa i jej współzałożycieli i wszystkich członków po części.
2. Przyjazna atmosfera - Wyznajemy zasadę, że liczy się przede wszystkim klimat, ludzie, i przyjaźnie.
3. Gildia solidarna. W gildii panuje zasada "Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego". Pomagamy towarzyszom w potrzebie!
4.Jesteśmy wierni naszym przekonaniom i zasadom – Błękit zawsze był, jest i będzie niezwyciężony dlatego zawsze jesteśmy wierni Błękitnej Gildii i GZKB.
5. Mistrz i współzałożyciele. W gildii najwyższe miejsce zajmuje jej mistrz a jej współzałożyciele są jego pomocnikami i ich także należy szanować.
6. Błękit ponad wszystko – szerzymy opinię o niezwyciężeniu błękitnych gildii i ich członków. Staramy się zawierać przyjaźnie nie tylko z Błękitasami ale także z wszystkimi innymi graczami – w końcu gra grą, lecz trzeba pamiętać, że tę grę tworzą gracze !
Ostatnio zmieniony przez Glowar 2009-04-09, 19:56, w całości zmieniany 3 razy
*****, to jest jakieś bez sensu , nic nie rozumiem z tego ! Od zawsze myślałem , że GZKB jest moje , a tu się dowiaduję jakichś kurde farmazonów , że " GZKB jest gildią należącą do Ksawersisa i jej współzałożycieli i wszystkich członków po części. " . I do tego pisze to osoba [ poza wojami jest to oczywiście mój najlepszy ziom ] , która w GZKB siedziała tylko 1 erę ! A co do sensu istnienia Głosicieli , to my jesteśmy po to , by pisać na błękitno w Gospodzie , Rynku Głównym itd. w naszym zacnym i jakże przyjacielskim gronie wojowników , jesteśmy wierni tradycji [ ojjj , ja strasznie ] i zawsze czekamy na odważnych , by ich przyjąć w nasze grono , aby wraz z nimi ruszyć ku nieznanej przygodzie ! Posiadamy również jedwabiste rangi ! To by było chyba na tyle !
Nie używamy wulgaryzmów na tym forum.
Gwardzista Joren
_________________ Ja lubię po prostu pomagać... najczęściej szczęściu !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum