poszukiwana jest osoba do zorganizowania Ogólnopolskiego Zlotu. Termin najlepiej wakacyjny, miejsce do ustalenia. Osoby do ew. pomocy znajdą się.
Chodzi o organizatora i koordynatora. Osobę, która:
1. Znajdzie miejsce.
2. Ustali koszty (poda, ile zlot będzie kosztował z noclegiem, plakietkami, nagrodami, grillem zlotowym).
3. Zbierze zaliczkę (i nie ucieknie z nią).
4. Na zlocie zapanuje nad całą grupą.
Jeżeli taka osoba ma jakąś sprawdzoną miejscówkę to OK. Jako rezerwę traktujemy Leśniczego.
Jeśli chodzi o zlot do leśniczego jestem w stanie pomoc go zorganizować jednak nie chciałbym sam wszystko załatwiać bo wiem jak to było z sylwestrem i wiem że nie najlepiej się pod tym względem nadaje.
Co do pomocy i opieki na samym zlocie jak najbardziej.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Dobrze zrozumiałeś. Moja oferta dotyczy tylko i wyłącznie pomocy. Np w zebraniu pieniędzy kupna nagród itp itd. Na organizatora się nie nadaję co pokazał pewien wojosylwester jak przejąłem z cerkiem organizację jego od squo.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Zuo się działo. Ja również mogę pomóc, ale nie organizować. Jeszcze mam w pamięci zabawę gaśnicą i płonącą lodówkę... no i bębniarzy... no i ogólnie mam traumę
Oj, na pewno nie było tak źle a cała organizacja nie jest taka straszna Pitek sobie dał radę, Bolivar sobie dał radę, ja sobie dałam radę, to i inne osoby sobie dadzą radę jak będą chciały. Grunt to tylko rozsyłać spam pocztę i zbierać informacje. Za późno już trochę na znalezienie innego miejsca niż u Leśniczego, bo niestety zbieranie chętnych i zaliczek zeszło by pewnie do końca maja, a nikt nie będzie trzymał dobrego lokum dla nas do tak późna bez dokładnej ilości osób i zaliczek. Ewentualnie możecie się próbować dogadywać z tymi ludźmi u których byliśmy na sylwestrze (mogę podać numer itd). Jeszcze jest opcja "u Dagi", w końcu kiedyś proponowała, że u niej jest miejsce . Właściwie i Wojtek i ja bardzo byśmy chcieli, żeby wojozlot był gdzieś bliżej, bo byśmy może przyjechali na parę godzin, no ale niestety nie nam o tym decydować
Powodzenia w organizacji i nie dajcie upaść tej tradycji
W razie pytań chętnie pomogę, doradzę jak "ujarzmić" wojowników
Proponowany termin, to 24-26 lipca.
Miejsce: U Leśniczego
Ceny: około(jeśli Leśniczy nie zmienił cen): 100 za domek. 40 za namiot. W to wliczone bajerki zlotowe.
Pasuje? Krzyczeć po wojownikach, słać im na gygy, smsy. Niech się wypowiadają. Za parę godzin rzucę wszechwładnym okiem. Jak nie będzie odzewu, to znaczy, że nikomu nie zależy. Jak ktoś nie może w tym terminie, to podaje taki, w którym może się pojawić. To zaczniemy się dowiadywać...
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum