Także cierpię na takową przypadłość. Po treningu turki "rosły" na minus. Trenowało ze mną jakieś 9 osób i (krótko przed północą) miałem -4 tury potem ok godz. 0:00 -1 tur po czym o godz. 0:16 -5 tur.
Ja mam jeszcze gorszy problem. Nie widzę żeby ktokolwiek na mnie trenował, a nagle kiedy z "1" tury powinny zrobić się "2", zrobiło się ich natomiast "-3". Co jest grane? I zanim ktoś zapyta - nie jest to wywołane zresetowanymi treningami. Po prostu w jednej chwili miałem turki, a w drugiej bez widocznego powodu są na minusie...
Ostatnio zmieniony przez mindmaster 2009-04-08, 23:21, w całości zmieniany 1 raz
Dokładnie.. Po północy wchodze na konto. Powinienem mieć 2, lub 3 tury a mam.. -2..
Wiem, że przed północą zostałem zbity na treningu dwa razy.. Może dlatego turki się zerują i tyle ile się walk przegrało tyle ma się na minusie? ;/ Znając życie to tych turek już nic nie zwróci..
Jak Bolivar napisał, tury były liczone co 10 minut, zamiast co 12. Toteż, ci którzy mieli wykorzystane prawie do zera, mają teraz ujemne. Licznik tu po prostu się nieco cofnął po zmianie na właściwą prędkość naliczania. Tur nikt nie stracił. Wszystkim cofnęło o tyle samo.
A ja przed chwilą zalogowałem się na woje i mam 86 tur. A ostatnio wylogowywałem się o północy i miałem 0. Czyli tura co 12 minut daje 5 tur na godzinę. O tej godzinie powinienem więc miec około 110 tur. Nawet gdyby wczoraj tury naliczały się za szybko o 1 na godzinę tak jak pisaliście to zabrało mi około 24 tur. Nie za dużo?
Teraz też zacząłem to obserwować, że nie dość że się licznik dni nie przestawia to jeszcze odejmuje tury za treningi. Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi ale dziś dwa razy się logowałem i za drugim razem miałem jedną turę mniej niż wcześniej i dwa treningi na mnie, a że je przegrałem to tylko strata, a korzyści żadnej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum