Gram z jednego kompa z bratem, zgłoszenie zostało zaakceptowane. Ale mam pytanie. Czy moge wraz z nim atakować grupy potworków, a potem grupy graczy?
Właściwie to w żaden sposób nie działamy na szkode gry i nie jest to oszustwem, bo co to za różnica czy atakuje potworki z kolegą z innego województwa czy z bratem? Było by to bardzo na ręke bo z bratem łatwiej się trafić niż z innymi graczami
Nie ma już ograniczeń na kontakty pomiędzy graczami korzystającymi z tego samego IP/komputera, pod warunkiem, że nie naruszają innych zasad w trakcie tychże kontaktów.
Ja chcę tylko wspomnieć, że co jakiś czas przyjeżdża do mnie kuzynka i razem pykamy na moim kompie bo jej nie zawsze chce się samej a poza tym to nie bierze kompa ze sobą.
Ja chcę tylko wspomnieć, że co jakiś czas przyjeżdża do mnie kuzynka i razem pykamy na moim kompie bo jej nie zawsze chce się samej a poza tym to nie bierze kompa ze sobą.
Żeby nie było posądzenia o multikonta ( )
Tylko kogo to na forum interesuje?
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum