-A to ciekawe - mruknął drow, patrząc jak jakiś bordowy pomiot przykleja coś przy jego szkole, wrzeszczy głupoty, a potem odchodzi jakby nigdy nic.
- Cudeczka i dziwki, ma tupet - pomyślał kilka chwil później, obsikując piękny pergamin, tak iż niektóre literki się ciut rozmyły. Następnie oddalił się powoli, szybko zapominając o zajściu.
edit.
p.s. Wątpię, żebyś tu znalazł wielu zwolenników, może spróbuj najpierw przy swojej szkole, czy coś
Ostatnio zmieniony przez Phil 2009-05-01, 09:35, w całości zmieniany 1 raz
Nain ciągle siedział na skrzyni.
- Te dzieci...
Mruknął i podszedł aby przeczytać pergamin.
- Brzydkie, małe i do tego śmierdzi...
Nie popatrzył na pismo długo. Odszedł, zabrał skrzynie i poszedł szukać piwa...
(OFFTOP: Jak mogłeś osikać coś co wisi około 2 metrów nad ziemią? Albo nie było w ogóle przyczepione nigdzie?)
_________________ "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
cienisty
1. «osłonięty od słońca i światła»
2. «dający cień»
To ten gryf jest osłonięty od światła jak mój balkon czy jest tak spasiony że daje cień?
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum