Może by tak co jakiś czas podnosić minimalny poziom wymagany do tego rankingu aby takie osoby jak:
2 99.84% Uwięziony [34] [Półelf] [Strażnik]
Czyli osoba która się nie loguje od dłuższego czasu nie zawalały rankingu...
Ranking najefektywniejsi całkiem ładnie się sprawował i był przydatnym źródłem informacji tak gdzieś do ~~50 lvla. Potem nastąpiła degeneracja
Jak na moje można by ulepszyć ten ranking lub dodać inny lepszy wg zasad:
1. Efektywność (tzn jak w standardowej wersji)
2. Postać musi się mieścić w top200 (to odsieje śmieci by ranking był wartościowym źródłem informacji )
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
IMO wystarczyłoby aby co 2 tygodnie podnosił się minimalny level wymagany w rankingu o 10... Osoby z niższymi poziomami, które grają aktywnie raczej nie bęa miały problemu się tam dostać, a wywali to osoby które przestały grac...
Ale rankingi są po to żeby każdy mógł się w nich w jakiś sposób odnaleźć a nie tylko ci którzy grają od początku... Tak ja uważam Dlatego przedziały levelowe byłyby bardziej... hm, sprawiedliwe?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum