ja mam tylko jedno pytanie choć jestem wstawiony jak stonka amerykańska po oprysku ale: czy kogoś zdrowo ... (wstaw obojętnie jakieś słowo) aby taki regulamin zamieścić bo jeśli tak to ja dziękuje wojownikom i jest mi przykro że coś takiego ujrzało światło dzienne nawet jeśli jest prima aprilis
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Koniak ja zawsze czytam wszystko to co pojawia się na wojownikach... takie zboczenie po zawodowe... poczułem się troszkę urażony to i napisałem to co mi się w ogóle nie podobało. eśli to był żart to okrutnie nie smaczny
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Fakt, przeczytałem regulamin dopiero gdy zwrócono na niego moją uwagę Bardzo ciekawy i życiowy; tylko z poszczeniem w soboty będę miał problemy, czy użytkownikom przysługuje jakaś dyspensa w tym przypadku?
A fochy Emilki też nakładam na prima aprilis
_________________ Louis Armstrong - "A Kiss to Build a Dream On"
A może do praw uzytkownika:
Użytkownik ma prawo głosić Słowo Teamu także poza środowiskiem gry.
A do obowiązków:
Użytkownik ma Obowiązek odwiedzania niewierzących w Team, i wręczania im ulotek informacyjnych aż do uzyskania sukcesu.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum