Czy kliknięcie na zakładkę [Opuść Seavran], nie powinno zapobiegać Pojawianiu się komunikatu o wygaśnięciu sesji przy następnym otwarciu Strony z grą? Za każdym razem kiedy kończę grę klikam [Opuść Seavran] a mimo to za każdym razem kiedy otworzę stronę z grą i próbuję się wbić do menu postaci wyskakuje błąd z wygaśnięciem sesji lub strona ładuje się ale... W grze mam menu boczne takie samo jak przy logowaniu (kilka zakładek tyko forum, instrukcja) a gram na ustawieniach "Classic" czyli z menu bocznym zamiast graficznego. W ogóle zróbcie coś z tymi komunikatami o wygaśnięciu sesji i błędach w odnośniku przy powtórz walkę (G v Postrach) bo zaczyna to post-erę przypominać bo pojawiają się ostatnio coraz częściej...
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
po [Opuść Seavran] jest jeszcze [wyloguj]... może pomóc...nie wiem, ja nawet jak "odświeżę" stronę to loguję się bez problemów (mowa o ff)
za to na operze zalogować się nie mogę wcale, login pass... coś czyta... niby się pojawiają w miejscu bocznego menu przyciski "postacie... '" itd. ale zaraz jest z powrotem główna tak jakbym się nie logował... dziwne.. aż takich błędów pod operą się nie spodziewałem
Nie chce mi się za każdym razem wylogowywać, po to w przeglądarkch jest akceptowanie ciasteczek i zapamiętywanie haseł, żeby nie trzeba było się co chwilę logować...
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum