Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Emilka
2010-10-26, 18:55
Znikające tury
Autor Wiadomość
Kristov

Kristov
Człowiek
Szermierz

Zloto
Wysłany: 2009-05-01, 12:16   Znikające tury [Cytuj]

Jak w temacie: sklikałem wczoraj 118 turek z dnia 30.04. Zostawiłem sobie 2 turki na dziś (na grupówkę). Dziś po zalogowaniu wszystko było w najlepszym porządku, 2 turki z dnia poprzedniego zalegały na koncie. Nie klikałem dziś jeszcze żadnej walki bo czekałem na partnera z GU ale widzę, że w pewnym momencie zniknęły mi owe 2 turki z wczoraj i brakuje mi jeszcze jednej dzisiejszej, tak jakbym zawalczył już X vs X. Z tym, że nie walczyłem. No i teraz pytanie: co się stało z moimi turkami? :P Dodam jeszcze, że wyleczyłem dziś wszystkie walki z zakładki Kontynuuj walkę i nie mam już żadnego loga z grupowych.

Nie jestem pewien czy jest to kwestia wyświetlania, czy co, ale czasem turki odejmuje, np. mi, dopiero gdy właśnie wyczyszczę tamtą zakładkę z leczeniami ;) -K.
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-11-20, 16:15, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]

Phil

-
Piwa: 275/41

Zloto
Wysłany: 2009-05-01, 12:46    [Cytuj]

Podejrzewam, że Twój partner stoczył automatyczną walkę. Turki odjęło Wam obojgu a Ty nie zauważyłeś, że walka została stoczona i ją usunąłeś lecząc się z wszystkich jakie miałeś w kontynuuj.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [WWW]

Caus

Argh Buntownik
Lykon
Rycerz
Piwa: 11/30

Zloto
Wysłany: 2009-05-01, 13:18    [Cytuj]

Ja jestem partnerem Kristova.
Klikaliśmy razem grupowe, tylko Kristov był jeden dzień wirtualny w plecy do mnie, czyli ja dzisiaj w nocy klikałem z dzisiaj, a on jeszcze z wczoraj. Innych grupowych nie robiliśmy.

Ave

[ ODPOWIEDZ ]