Jak w temacie: sklikałem wczoraj 118 turek z dnia 30.04. Zostawiłem sobie 2 turki na dziś (na grupówkę). Dziś po zalogowaniu wszystko było w najlepszym porządku, 2 turki z dnia poprzedniego zalegały na koncie. Nie klikałem dziś jeszcze żadnej walki bo czekałem na partnera z GU ale widzę, że w pewnym momencie zniknęły mi owe 2 turki z wczoraj i brakuje mi jeszcze jednej dzisiejszej, tak jakbym zawalczył już X vs X. Z tym, że nie walczyłem. No i teraz pytanie: co się stało z moimi turkami? Dodam jeszcze, że wyleczyłem dziś wszystkie walki z zakładki Kontynuuj walkę i nie mam już żadnego loga z grupowych.
Nie jestem pewien czy jest to kwestia wyświetlania, czy co, ale czasem turki odejmuje, np. mi, dopiero gdy właśnie wyczyszczę tamtą zakładkę z leczeniami -K.
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-11-20, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
Podejrzewam, że Twój partner stoczył automatyczną walkę. Turki odjęło Wam obojgu a Ty nie zauważyłeś, że walka została stoczona i ją usunąłeś lecząc się z wszystkich jakie miałeś w kontynuuj.
Ja jestem partnerem Kristova.
Klikaliśmy razem grupowe, tylko Kristov był jeden dzień wirtualny w plecy do mnie, czyli ja dzisiaj w nocy klikałem z dzisiaj, a on jeszcze z wczoraj. Innych grupowych nie robiliśmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum