Chciałbym poruszyć sprawę nadchodzącego turnieju.
Na miejscy 100 uplasowało się ex-equo 6 osób z iloscią punktów 58 w tym tylko jedna osoba z nas została zakwalifikowana do K2, ale według moich prostych wyliczeń w najbliższym turnieju K2 nie weźmie udziału dokładnie 5 osób, ponieważ 4 z nich opusciły grę, a jedna z nich jest uwięziona. Więc teraz przechodzę do sedna czy każda z osób o liczbie 58 punktów zostanie zaklasyfikowana w K2, czy tylko ten jeden szczęśliwiec ?
w poprzedniej erze o ile się nie mylę było tak że system dobierał sobie ludzi do turniejów jak ktoś przestał grać. Sam miałem o ile dobrze pamiętam taki przypadek. Tak więc wszyscy z 58 pkt zakwalifikują się do turnieju k2.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Tylko ta jdna osoba, już gdzieś była o tym mowa. A że kilka osób opuściło turniej - trudno ich miejsca zostały zajęte i po prostu w K2 zamiast 100 będzie 96 osób, liczą się wyniki z dnia turnieju i miejsca zajęte przez "duchy" niestety nie są zwalniane.
Przynajmniej z tego co wiem.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Tylko jedna z tych osób się zakwalifikowała.
Ponadto uwięzienie nie uniemożliwia udziału w turnieju - jest to jedynie informacja dla innych, że osoba ta nie może się zalogować do czasu zmiany imienia.
http://img18.imageshack.us/img18/8206/32323232.jpg <--- coś nakombinowali bo ja sie nie dostałem a ty jesteś 1 miejsce wyżej jedynie, ogólnie tylko ty dostałeś się wyżej... czyżby bordo znów przekupiło sędziego ? Bo turkuski się nie dostały
Oj bo wyświetlanie tych rankingów turniejowych w przypadku tej samej ilości punktów jest ogólnie wadliwe. Ja na przykład mam (tak, tym razem jej nie skasuję...) wiadomość z informacją, że zająłem 12 miejsce i dostałem 9 talonów (i tyle faktycznie dostałem) a w rankingu jestem na 18 miejscu. Zauważyłem, że w rankingu jestem na 3 miejscu od tyłu wśród 11 osób z 203 pkt, a w rzeczywistości zaliczyło mi jakbym był 3 z 11 od przodu. Ciekaw jestem, jak to wyszło z talonami dla reszty osób z tym dorobkiem punktowym...
_________________ "Życie to chytra sztuka. Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy."
mnie pokazalo na 11 miejscu a w raporcie przyszlo ze zajalem 15 miejsce (9 talonow) przy tym samym wyniku miejsca przydziela losowo i talony dostajemy za miejsce na ktore nas wylosowalo (to co przyszlo w raporcie)
Krótka piłka: jak w piątek złożę podanie o przyjęcie do gildii, to czy mistrz będzie mógł zaakceptować je w sobotę? Bo z tego co pamiętam, w sobotę nie można dołączyć do gildii, ale nie wiem, czy blokuje to możliwość wysyłania podań, czy może blokuje możliwość akceptacji przez mistrza
down: aha, no to spoko ^^ Dzięki, Phil
Ostatnio zmieniony przez Kefeon 2009-04-30, 12:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum