Okej, powiem tak... Pojawiły się pewne problemy natury technicznej, jak i brak kompletnej wiedzy.
Vit atakował, niby nie było obrony ustawionej przeciw i przelazł, ale potem pojawił się w logu Gror. Nieważne. Potem Gror bronił przed Porzeczką, zostało mu 11 hp a potem przed Kadminem - i zginął walcząc z HSP. Wczoraj.
Do BG przeszedł dziś. PŻ zregenerowały mu się cześciowo o północy (bo jedna tylko północ minęła od czasu zgonu, jeśli się mylę to zainteresowany może to sprostować, ale tak wynika z mojego wywiadu;)).
Cytat:
tu były staty Grora, ale je usunąłem, bo Raziel zapodał już screenem, na którym resztę, to co poza hp jest, można było ukryć
tak to mniej więcej wyglądało dzisiaj, screena zapodam jak się dogadam z razielem, bo to on na niego trafił. 858 hp to chyba jednak nie jest te 15 czy 10% które powinno mu się przywrócić.
_________________ MMA PANOWIE MMA!!!
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-05-18, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Potwierdzam relację Żeta. Gror zginął dziś i jak wynika z tabeli wojennej zrobił to 2 razy (sic!). Tak naprawdę umarł raz i ten jeden nadprogramowy raz w tabeli to jakiś błąd wyświetlania pewnie. Oczywiście nie powinien mieć pełnego życia wojennego (swoją drogą pasek z aktualnym życiem wojennym, tak jak vallo proponował, byłby niezłym rozwiązaniem). W sumie to do północy dnia dzisiejszego powinien pozostać martwy, o ile dobrze zrozumiałem zasady odzyskiwania HP po wojnach .
Potwierdzam relację Żeta. Gror zginął dziś i jak wynika z tabeli wojennej zrobił to 2 razy (sic!). Tak naprawdę umarł raz i ten jeden nadprogramowy raz w tabeli to jakiś błąd wyświetlania pewnie. Oczywiście nie powinien mieć pełnego życia wojennego (swoją drogą pasek z aktualnym życiem wojennym, tak jak vallo proponował, byłby niezłym rozwiązaniem). W sumie to do północy dnia dzisiejszego powinien pozostać martwy, o ile dobrze zrozumiałem zasady odzyskiwania HP po wojnach .
Odejscie samodzielne, bez wyrzucania czy czegos takiego.
Przyjecie.
I full HP. Obrona na biegu, bo wrog u bram itp.
Czekam jeszcze na sprawdzenie, czy inni przechodzacy jak ja beda mieli to samo, ale wydaje mi sie, ze raczej tak.
Nie wiem czy reset zycia nastepuje w momencie zakonczenia wojny, odejscia z gildii czy wejscia do nowej - "zycie wojenne" jest wyswietlane tylko podczas wojny - a tej GK juz nie miala.
Wiecej danych nie jestem w stanie podac - mam nadzieje, ze to cos pomoze.
PS. A czy temat nie powinien zaliczyc splita do bledow? Tam wczesniej szukalem - z racji braku potwierdzenia wstrzymywalem sie jeszcze z postowaniem samemu.
_________________ Baruk khazad!
Ostatnio zmieniony przez Gror 2009-05-18, 20:02, w całości zmieniany 1 raz
No to grejt. Dzięki w imieniu społeczności wojowników za szybką reakcję:D
Ps. Teraz jeszcze przydałby się jakiś uczynny mod, który by to wysplitował w dział błędy, bo wcześniej pisałem nie będąc pewien czy to błąd, w tym temacie a to jednak dział propozycje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum