Ano właśnie :] Ktoś pogrywa? Można by czasem się pookładać dla odmiany rakietami, czy innym narzędziem zagłady
To jest stary, dobry kłejk... jeno za darmo Polecam przynajmniej spróbować. Dużo się dzieje, graczy pod dostatkiem, całkiem szybko myka. No i można sobie bezstresowo pofragować
Dziala. Bardzo dobrze działa ale jak ja dawno w Kwaka nie gralem
Natan napewno Update ci sciagnelo?? I czy pobrałeś Plug-In do przegladarki?
Edit: Za******* w końcu mozna legalnie pograć w Kwęka III online bez konieczności kupowania płyty i na słabym łączu pięknie chodzi
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Powiem więcej. Są nowe plansze i bajerki Majne nick to Bodzioch
A jak tam trening z Crash? Jaki poziom trudności? Bo ja na experta wskoczyłem (dosłownie) Można zagrać jakieś Capture The Flag w drużynkach. Ewentualnie parę dueli Jedyna wada taka, że własnego serwa nie można założyć, ale można wyczaić jakiś pusty i się tam zasadzić. W capturka fajowo się gra, jeśli drużyna zgrana A w duele cienki jestem jak dupa węża.
Edit. Podajcie może nicki, to się odszukamy jakoś. Friend list jest tak zarąbiście zrobiony, że nie ma problemu by namierzyć i dwoma klikami dołączyć do tej samej giery co friend Tylko czasem może się pokazać, że mamy za wysokiego skilla
Nicki wyedytuję w pierwszym poście i zrobimy wojowego deathmatcha ^^
Nie mam pojęcia na jaki poziom wskoczyłem po duelu z Crash ale chyba beginner (wygrałem ale 15:13 fragów) nie wiem nawet jak to sprawdzić
Ja się specjalizuje w Gauntlet Humiliatons mam więcej razy użytego Gauntlet niz rocket launcher.
Nick: piotrs
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum