Pewno to tylko z mojego lenistwa, ale może ktoś się ze mną zgodzi
Można by przyszłościowo wstawić przycisk - sprzedaj wszystkie wypadajki.
Przecież i tak służy to tylko do poprawienia funduszu.
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-11-28, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Jak znajdę kulę życzeń to ją sprzedam ale najpierw zrobię screena (no chyba że będzie kupę śmieci warta ).
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
No synki, tak sobie pomyślałem, że jak już wszystko będziecie mieli pochytane i będziecie wprowadzać jakieś usprawnienia uprzyjemniające grę, to przydałby się też przycisk typu 'sprzedaj wszystkie wypadajki'.
Tak sobie właśnie pomyślałem, nie ma pośpiechu ofkorzzz, ale wiecie
Ja bym dodał inny guzik: zaznacz wszystkie do sprzedania - wtedy można odznaczyć to czego nie chce się sprzedać i kliknąć - jak ktoś chce wszystkie sprzedać to tylko jeden klik więcej
Ta, jasne... a potem będą płacze w stylu "aaaaa! Sprzedałem moją kulę życzeń z różowymi wypustkami! Co ja teraz będę robił?", albo "Kur...czaki, mój święty granat ręczny się poszedł ". Ale to tylko takie małe ostrzeżenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum