Proponuję dodać odnośnik do wojopoczty podczas otwierania okna postaci.
Niektórzy gracze mają dość długie i trudne imiona, a wpisywanie ich bywa nieprzyjemne. Tak, tak mogę kopiować i wklejać, ale dodanie dodatkowe przycisku pomiędzy "Trenuj", "Zamknij", bądź pod "Zbesztaj za imię" wielu problemów wam nie powinno przynieść.
A może od razu checkboxa wyślij do wszystkich graczy dodać? Chcesz słać do dużej ilości userów to wklepuj z ręki To co jest troszkę niweluje stopień spamerstwa. Osobiście wolałbym żeby wojopoczta służyła do przesyłania wiadomości do poszczególnych osób za wyjątkiem mistrza. A w takim wypadku chyba da się skopiować?
A ja się nie zgodzę. Już wiele razy natknąłem się na ten sam problem. I dodanie tego do karty postaci uważam za konieczne. Niski priorytet ważności ale pewnego dnia powinno się pojawić. Generalnie jestem zwolennikiem tego by karty postaci się powiększały w przyszłości oferując nowe opcje.
Opis postaci klimatyczny może miejsce na avka. Miejsce na trofea zdobycze medale i najciekawsze wypadajki. Właśnie ikonka wysyłania poczty. Poszerzone statystyki postaci.
Ok, to racja. Więc może dodać przycisk wojopoczty w towarzyszach broni? To raczej spamerstwa nie zwiększy bo do towarzyszy zaproszenie trzeba zaakceptować.
Właśnie w takich wypadkach najczęściej ludzi wrzuca się do Towarzyszy broni, łatwiej tak będzie wysyłać pocztę.
Hmmm...jeżeli chodzi o ograniczanie spamerów, to moglibyście dodać coś na wzór "Towarzyszy broni", tylko "czarną listę" - wrzucasz tu typa i nie może do ciebie ani jednej wiadomości wysłać. (jak to mówię to pięknie brzmi)
Mam małą propozycję, aby w oknie postaci tam gdzie widać rasę, klasę, reputację oraz gildię byłą opcja wysłania wiadomości. Trochę ułatwiło by to życie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum