Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
[dyskusja] Kompania Szarych Płaszczy
Autor Wiadomość
Vaakirath

Vaakirath Zakar
?owca
Piwa: 4/1

Zloto
Wysłany: 2011-06-24, 12:14   [dyskusja] Kompania Szarych Płaszczy [Cytuj]

Zapraszam do dyskusji. Wiem, że już trochę późno na takie ogłoszenia lecz wychodzę z założenia, że lepiej późno niż wcale. Nie zależy mi na ludziach z topek, szukam natomiast ludzi, którzy mieli by ochotę stworzyć fajną zwartą gildię a w wolnych chwilach napisali by coś klimatycznego na forum (które swoją drogą jeszcze nie powstało). Nie chcę tutaj na nikogo naciskać, gdyż wiem, że niektórzy mają czas tylko na klikanie turek i nie mają ochoty poświęcać go na inne pierdoły natomiast ja sam jako miłośnik rpg traktuje klimat jako możliwość szlifowania jakichś umiejętności pisarsko-aktorskich (blablabla). Godła tutaj nawet nie wrzucam bo to z gry jest tylko tymczasowym replacerem dla czegoś ładniejszego, co powstanie prędzej lub później zależy od chęci znajomego ;) .

PS. Pozdrawiam wszystkich starych członków Legii Półksiężyca!
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]
  Kompania Szarych Płaszczy

Talphion

Kretes
Mroczny Elf
Szermierz
-
Piwa: 14/36

Zloto
Wysłany: 2011-06-26, 21:27    [Cytuj]

Szkoda, że wcześniej nie było takiego wyboru gildii jak teraz :)

Bo po deklaracji już poszedłem gdzie pójść postanowiłem, może w przyszłej erze szybciej ruszą rekrutacje :)
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]
  Wielka Błękitna Gildia

Vaakirath

Vaakirath Zakar
?owca
Piwa: 4/1

Zloto
Wysłany: 2011-06-26, 22:02    [Cytuj]

Ja tam nie mam nikomu za złe, że wybiera inne gildie, mówiąc szczerze zakładając naszą gildię spodziewaliśmy się ze znajomymi takiego obrotu spraw, każdy w końcu idzie tam gdzie ma znajomych. Ja porostu daję możliwość wyboru ciekawskim i zainteresowanym klimatem choć na razie nie mam natchnienia żeby się zajmować klimatem dla osób z mojej gildii z którymi w większości gram prawdziwe sesje rpg. Poza tym fajnie poznać jak wygląda gildia "od tej drugiej strony".
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]
  Kompania Szarych Płaszczy

[ ODPOWIEDZ ]