W tym temacie prosimy zgłaszać wszelkie znalezione błędy. W miarę możliwości, pierwszy post będzie aktualizowany o te, które zostały poprawione.
Bardzo prosimy nie prowadzić w temacie dyskusji nt. nowych wojen.
Jeśli chcesz podzielić się z nami swoimi uwagami, wnioskami lub krytyką zajrzyj tutaj: [Nowe Wojny]Dyskusja
Dziękujemy
Zespół S:W
_________________ Herold nie odpowiada na prywatne wiadomości.
Nie da się kupić hełmu i nagolenników. Na samym końcu tabelki wyświetla przedmioty talonowe. Po kliknięciu w zwykły wyskakuje błąd: "Err404: Nie odnaleziono szukanej strony (placeholder dla jakiejś ładniejszej strony błędu)"
To np. według gry jest talonowe:
Błogosławione Nagolenniki
Nagolenniki Oświecenia
Konsekrowane Nagolenniki
PS. Właśnie kupiłem hełm, czyli to tak trochę losowe....
Sprawa 2: jak już dajecie 280 lvl na start to dajcie możliwość wbicia wszystkich profitów na max, a nie mi ponad dwa profity i ostatni lvl jednego zostały w ogóle nie wbite....
BTW. Jak są trzy profile broni to możecie dać podpowiedzi przy oknie postaci? Wiecie, wbicie lvl i zobaczenie, że nagle brakuje 20 zr mnichowi na nowy pancek nie jest miłe
Coś w stylu: gracz wybiera profil (żyw, wyt, balans) i gra podpowiada: do następnego progu brakuje Ci 5 zr
Nie żebym się czepiał, ale testy miały być głównie do wojen.
Cytat:
Na samym końcu tabelki wyświetla przedmioty talonowe. Po kliknięciu w zwykły wyskakuje błąd: "Err404: Nie odnaleziono szukanej strony (placeholder dla jakiejś ładniejszej strony błędu)"
O tym wiem, a ten pierwszy jest najprawdopodobniej powiązany.
Cytat:
Sprawa 2: jak już dajecie 280 lvl na start to dajcie możliwość wbicia wszystkich profitów na max, a nie mi ponad dwa profity i ostatni lvl jednego zostały w ogóle nie wbite....
Właściwie co to za różnica? Wszyscy mają tak samo. Poziom taki jest chyba po to, żeby talonowe przedmioty kupować.
EDIT: Także wydaje mi się czy tylko moj błąd.. podczas walki wielokrotnej z 1 przeciwnikiem, automatyczne zycie nie działa... zawsze po 9-10 walkach cala reszte zaczynam przegrywac
Edit ~ Tak sobie właśnie zdałem sprawę, że jeszcze nigdy nie akceptowałem nikogo do gildii; pierwszy raz to okno widzę.
Edit ~ Już powinno działać; spróbuję osoby które są z błędem dodać ręcznie.
Także wydaje mi się czy tylko moj błąd.. podczas walki wielokrotnej z 1 przeciwnikiem, automatyczne zycie nie działa... zawsze po 9-10 walkach cala reszte zaczynam przegrywac
Poprawiłem. Mam nadzieję że czegoś innego tym nie zepsułem, bo to dość podejrzanie wyglądało.
wystepuje takze blad przy walkach grupa vs grupa blad w odnosniku, nie mozna rozpoczac walki... gdy wybiore wszystkich cele klikam walcz i wyskakuje blad w odnosniku
Edit: w czasie wojny Wszyscy czlonkowie widza kto w czym bierze udział Nie jest to chyba bezpieczne moim zdaniem tylko mistrz powinien widziec wszystkich, a reszta tylko samą siebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum