wywala mi błąd "Błąd: EQ_ACT_MAX_ELIC_MAX_TEMP, limit mniejszy niż wartośc miksturki." a tak bardzo chce mi sie pić... suszy mnie... skąd te katorgi...? wiem że to uzależnienie ale nikt nie utworzył AA w tej grze jeszcze
Miałem zmienić, ale wyleciało mi to z głowy ;-) Komunikat ten oznacza, że bonus z napoju przekracza maksymalny limit stałych bonusów do życia postaci na jej obecnym poziomie.
Np. mając postać o poziomie 99, która ma już bonus wysokości 55 pkt do życia, napój z magicznych porzeczek, który daje 50 pkt. będziesz mógł wypić dopiero na 105 poziomie (bo 50+55=105).
Miałem zmienić, ale wyleciało mi to z głowy ;-) Komunikat ten oznacza, że bonus z napoju przekracza maksymalny limit stałych bonusów do życia postaci na jej obecnym poziomie.
Np. mając postać o poziomie 99, która ma już bonus wysokości 55 pkt do życia, napój z magicznych porzeczek, który daje 50 pkt. będziesz mógł wypić dopiero na 105 poziomie (bo 50+55=105).
TO nie fajnie a specjalnie kupowałem paproć za 2złota żeby sobie to upichcić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum